3 yildir sevgiliyiz ama cok ayril barisimiz oldu. Ben işe girdigim ilk maasimda borc para istemelere başladı. Geri ödemesini de yaptı ama. Her sıkıştığında benden borc para istiyor
Sizce bi erkek severse borc isteyemez gibi bir sey denilebilir mi?

3 yildir sevgiliyiz ama cok ayril barisimiz oldu. Ben işe girdigim ilk maasimda borc para istemelere başladı. Geri ödemesini de yaptı ama. Her sıkıştığında benden borc para istiyor
Sizce bi erkek severse borc isteyemez gibi bir sey denilebilir mi?

Sevgilim değil, normal birlikte gezdiğim bir kız arkadaşım var. Kendisinden kolay kolay para isteyemiyorum; ama çok nadiren param yetmediği durumlarda, 50 liranın altında minik manik üstünü tamamlamak için istediğim oldu. (10-15 lira vs) Öyle 2 bin, 10 bin TL asla isteyemem, bana ters düşüyor.
Bu durum tamamen kişinin yaklaşımı, ilişkideki paylaşımı ve güven duygusuyla alakalı. Birini sevmek, maddi konularda destek istemeyi ayıp ya da yanlış yapmaz ama sürekli tekrarlanan talepler, karşılıklı güven ve denge konusunda sorgulama yaratabilir. Sevgi ve finans gibi hassas konularda dengeyi bulmak önemli. Kendini baskıda hissediyorsan bunu açıkça konuşmanda fayda var. 😊 Duygular kadar karşılıklı beklentiler de önemli!
Cevap
6Cevap
Denilemez tabiki ama sürekli de borçu senden istemesin. En son isteyeceği kişi sensin
Arkadaslarindan da istiyor surekli
İstesin düşmez kalkmaz bir Allah. Herkesin böyle zor bir dönemi olabilir senin de başına gelebilir
Söyleme biçimi biraz yanlış sanki alışmış gibi
Alıştı zaten istemeye
Alismis kudurmustan beterdir
Tab2 isteyemez erkeklik gururu diye bişey var aga
Güvendiğinden dolayı isteyebilir
Yok ya hiç iyi şeyler değil
Ayıptır bir kadından para istenilmez
Geri ödüyormuş bence sorun değil
Yakın görürse ister
Seni kullanıyor
İğrenç..
Yoo ister