Hangi sehirden ev alınmalı?

Biraz param var ev almayi dusunuyorum. Ama yasadigim sehirden mi alsam baska sehirden mi karar veremedim. Butcem o kadar yuksek degil. Hani yazlik falan alamam. Bir eve 3 milyonda veremem. 1 milyon kusur verebilirim.

O da iste 1+1 falan yapiyor. Ya da evin konumu, durumu, kac yillik olduguna gore 2+1 de olabilir. Ilce dusunmuyorum merkez dusunuyorum. Hem yatirimlik kira getirisi vs olsun diye hemde belki bende yasayabilirim. Aslinda toki istiyorum daha saglam olur vs diye ama bilmiyorum.

Yasadigim sehir de mi almak mantikli olur yoksa baska sehirde mi daha mantikli olur? Yasadigim sehirde kalma ihtimalim de her zaman yok. Ailemleyim. Atanip gidebilirim, evlenip gidebilirim. Hani bazilari yasadigim sehre atanayim, ailem yanimda olsun, burdan memleketten evleneyim vs diyor ama benim oyle durumum yok.

Zamaninda biraz calistim, kenara attim altin vs, babamda harclik yine veriyordu zaten. Simdi de bunu eve yatirmak istiyorum. Kenarda bir evim olsun diye dusunuyorum ama nereden alacagim bilmiyorum. Sehir olarak ucuz, kucuk, yol mesafesi daha az, bir otobusle her yere gidilebilen sehirler daha mi iyi olur ev icin?

Hangi sehirden ev alınmalı?