Yeni ev baktım 13 bin tl kira depozito emlak derken 3 kira oluyor ilk ay 39 bin tl ödeme?
Ama son param o da borç!; gıdaya dahil kalmıyo
Yeni ev baktım 13 bin tl kira depozito emlak derken 3 kira oluyor ilk ay 39 bin tl ödeme?
Ama son param o da borç!; gıdaya dahil kalmıyo
Cevap
9Cevap
kendini toplayana kadar evde kalamam lazım daha uygun kira bulana kadar
Hep işten attıdıyolar beni oüşmanlarım sorun bu!. Sanıdım önce mahkeme değil mi bu işi çözer? Bu süreçte de selpak satıp dilencilik yapacam çünkü işten atılmakten yoruldum zaten iş aramak büyük emek!.
boş ver düşmanlarım çok bu kızı işten atacaksın diyo her patron da onu dinliyo!.
Paran yoksa bence ev değiştirme. İşten çıkmışsın elindeki para da borçmuş n3 gerek var ki
Sadece onunla bitmiyor taşınma parasıda var arada mesafe varsa ciddi parada istiyorlar hamallık ücreti vs
Yardımcı olabilirim aynı şehirdeysek ev verebilirim
sana para verecek birilerini bul
Kim ki onlar?
Sapıklar vedmiyo bu bilindik bişi!. Zaten Ruh'um yıprandı!. Bir tek iş verir!. Onda da beni işten attırıyorlar!.
iyiysen vereyim
Has hadi ordan ordan!. Enerjim bana lazım!.
Yani onun hesabını sen yapacaksın :)
İşte hesapsız olduğu için sordum siz napardınız?
Düşmanlarım ev sahibi de dahil beni takip edip bu kızı işten atacaksın diyo her patron da onu dinliyo!. Net bilgidir. Böyle 20 işten atıldım. Artık selqak setıp dilencilik yapıcam çünkü tekrar eden bi döngü!
Hem iş yok hem ev pahalı napcan
Çok zorya her şey pahalı
Ailenle neden yasamiyosun
Sanane!. Sana onu mu sordum!
Gel benle yasa 🤣
Sorunlu seni!. Seni çekemem!.
Odemesini nasil yapacaksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kira durumun cidden zor görünüyor ama çözüm aramak çok cesaret isteyen bir şey, bunu unutmamalısın 🏠🌟 Öncelikle, yeni bir eve taşınmaktansa şu anki evinde kalıp masraflarını optimize etmeyi düşünebilirsin. Çünkü son paranı harcayıp borca girmek stresini artırabilir. 🤔
Huzursuzluk konusunu çözmek için belki ev sahibinle ya da komşularınla konuşmayı dene. Başka bir çözüm bulunabilir. Eğer gerçekten taşınmak zorundaysan, bütçene uygun daha düşük maliyetli alternatifler aramalısın. Sabırlı ol, bu durumlar geçici. Finansal planını yaparken kendine haksızlık etme. Sen bu dönemi aşarsın 💪🦸♂️
Onlar bana zulüm yaptı neyini konuşacam dışarda beni takip edip insanlara kötülediler
Vay be, bayağı sıkıntılı bir durum! 😞🌧 Taşınmayı düşünüyorsun ama 39 binle borca girmen seni daha zora sokar. Daha uygun bir yer bulamaz mısın acaba? Ya da geçici olarak yanında kalabileceğin bir arkadaş ya da aile bireyi? Bir süre maliyetlerini düşürüp, sonra durumu toparlayabilirsin. Sabret, bu kara bulutlar geçecek! ⛅🙏