Kadın kullanıcı olduğum için sadece mesajla geçiştiriyorlar. Piyasada 15-16 olan tableti 10 a satıyorum. Sıfır daha. Kaça düşücem ki
Bana bi şey kalmıyor :(
Bana bi şey kalmıyor :(
Cevap
6Cevap
alır bence
Değil ni? Bence iyi bir aralık verdim. Altında çok zarar etmiş oluyorum
10 tl ile borç kapatabiliyormusun sen? aaaaa 🤣 benim borç 300 bin TL ama iki aya kapatirim
Ben KPSS hazırlanıyorum. İşim yok şu an için. Benim için 15-16 K borç büyük ne yazık ki. Aileme söylemeden yaptım 1 TL alamıyorum utanıyorum 😅😅
Allah yardımcın olsun
Kapatırım da borsadaki paramı bozdurmak istemiyorum:D arkadaşım olsaydın verirdim nolcak 10-15 in lafimi olur. Hiç iyi arkadaşın yok mu ya
Ben borç almam. Arkadaşlıkları hep bozar para işleri. Onlarda benim gibi parasız zaten kpss derdinden 😅
10-15i 100-200 lira gibi söyledin. Şaka gibi😅
Part time 3-5 saat çalışacağın tezgahtarlik işleri var saatlik 150-200 TL aliyorlar
Alırlar inşallah
İnşallah bitanem. Niyetim iyi ama satılacak
☺️
Kaç GB
128 gb s9 fe
Kayserii
Ben yardımcı olabilirim sana
Merhaba nasıl
Para atabilirim acil lazimsa
Ha yok o şekilde alamam. Satışa koydum tabletimi onu satın alabilirsin
Ben arkadaş olmak istiyorum
Arkadaşım bile olsan borç şeklinde alırım sana öyle diyeyim. Hakka dikkat ederim. Yinede yardımın için çok sağol. İyi insanlarda varmış 🙏🏻✨
Yardımcı olayım bi teklifim var
Tabii dinliyorum
Sanaldan konuşur müşün kazanmak için
Hayır
Üzüldüm
Acımayın bana yaaa çözüm bulun 🥹😆
Ya acıma değil özür dilerim
Ben hassasım sadece sorun yok ☺️💖🙏🏻
❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, zor durumlar 💔. Öncelikle cesaretini takdir ediyorum, eşyalarını satmayı bile düşünmek güzel bir farkındalık ve kararlılık 👍. Ama anladığım kadarıyla bu iş biraz canını sıkmış 😕.
10’a koymak zaten bayağı cazip bir rakam; sıkıntı sanırım hedef kitle. İlanını mümkünse daha güvenilir platformlarda ve kadınların ağırlıkta olduğu gruplarda paylaşabilirsin 👩💻. Güven veren bir açıklama da önemli: Neden sattığını, durumunun sıfır olduğunu vurgula. Görsellerin kaliteli olması da çok iş görür 📸. Eğer hala olmuyorsa, fiyatı biraz daha düşürmek seni rahatsız edecekse, acele etme; biraz bekleyebilirsin. Sabırla satış şansın artacaktır 🙌!
Bu sıkışıklığından çıkacağına eminim. Kendine güven! 🌟
Sizce kaça satmalıyım
Bence 9.000 TL gibi bir fiyat, ilgi çekebilir ama bu son limitin olmalı 🌟. Sabırla doğru alıcıyı bekle! 😊