Işe gitmek için mi arkadaşım uyandırdı ama sevgilim Kent kartıma para atmış?

Yaklaşık 3 aylık bir sevgilim var ve ben 9 aydır iş bulamıyorum. cuma günü iş göraşmasine gittim ve olumlu oldu. Sevgilime yarın beni kaldırır mısın dedim kaçta dadi dedim 7 de 2 gündür yatmıyorum bugün 10 da gidecem dedi. Arkadaşıma söyledim uyandırdı bugün. Sevgilim de düh yatmadan kent kartına para attım gidersin dedi. sevglim al bak kartına para attım kahvaltı yaparsın veya Bi şeye ihtiyacın olur diya düşünmedi ben dün ona benzer bu şeyleri dile getirdim ama anlamadı sanırım canım. Arkadaşıma söyledim ben sevgilim değilim para atmam git sevgiline söyle dedi sevgilim ise dün bazı kelimeleri bazı bir şeyleri tak diye söyleyemesem bile cümle arasında fark ettirdim ama Gel gelelim ne için lazım Ne yapacaksın Ne edeceksin soruları sordu ve benim Kaç zamandan sonra yeni işe gideceğimi bile bile Al bak şu kadar atıyorum lazım olur diye düşünmedi
Güncellemeler
9 ay
Ve 3 gün önce ben Sadece senden hoşlanıyordum anneme bir söz verdim evlenmeyeceğim Çünkü sadece annemle ben kalıyorduk eve ben bakıyor anneme Ben bakıyordum
Işe gitmek için mi arkadaşım uyandırdı ama sevgilim Kent kartıma para atmış?