Sevgilim sürekli birşeyleri abartıyor?

çocukla 2 aydır sevgiliyiz çocuk herşeyi abartıyor ilk önce maaşım 90 bin tl dedi ama ben olmadığını biliyordum sallıyor falan dedım ıcımden 23 yasında cocuk milyoner değiilse alamaz yani neyse bir şey demedim hadi erkeklik yapıyor dedim sustum sonra bir gün karşıma geldi ben maddi sıkıntılar yaşıyorum dedi 200 bin tl kaza yaptım ona verdım her gun bulusamayız dedı okeyledım ben hesapları ödemeye basladım ben öğrenciym birde borç vermedım ama hesapları ben ödüyorum hatta ilk ben buna gıcık oldum ben ödemek istemedım baktım zorda kaldı kartını cıkardı ustune bırde heryerde yetersız hıssedıyor oda ödedi ödemedi değil ama hep böyle ne biliiyim parayla ilgili mesele olunca cocuk abartıo 500 bile cok geliyor cocuga cok sıkıldım bu durumdan cocuk bana maddi sıkıntısını actıktan sonra problem etmedım bu durumu ama yani çocuk mu beslıycem adam istiyorum yanımda maddi meseleden sonra aramızda surtusmeler oldu işte sürekli abartması cok rahatsız edıyor elınde iphone 16 var ama cebınde para yok benımde iphone 11 ım var laga luga yaptı guncelleme gelmıyor 11 e dedı bende en azından cebımde para var dıycektım demedım cocuk iphone 16 yı satıp 17 alıcakmıs aptal çocugun bu meselelerı benı soguttu kendınden birşeyde diyemiyorum nasıl ayrılmalıyım

Sevgilim sürekli birşeyleri abartıyor?