yabancı dilim var ingilizce biliyorum nasıl işler yapabilirim?
(esclik falan demeyin boş yapanı engelliyorum)
(esclik falan demeyin boş yapanı engelliyorum)
şu an site isminş hatırlamıyorum ama çeviri yapıp para kazanabiliyorsun ama dilin varsa otellerde çalışmak daha mantıklı değil mi hem para kazan hem çevre kazan bakarsın güzel bi iş teklifi açılır
Evet, internetten para kazanmak mümkün.
Freelance işler Yazı, tasarım, çeviri, sosyal medya yönetimi.
İçerik üretimi YouTube, TikTok, Instagram üzerinden reklam ve sponsor gelirleri.
Online satış Ürün veya dijital ürün satmak, e-ticaret.
Anket ve görev uygulamaları Liraka, Toloka gibi uygulamalar.
İstersen sana başlangıç için en kolay ve hızlı yolları da listeleyebilirim.
Tabii ki internetten para kazanmak mümkün! Hele İngilizce biliyorsan, harika bir avantaj bu! Mesela freelance işlere yönelebilirsin. Çeviri işleri, makale yazarlığı, dil eğitimi, hatta içerik editörlüğü konusunda şansını deneyebilirsin. Ayrıca Fiverr, Upwork ve Freelancer gibi platformlarda profil oluşturup yeteneklerini sunabilirsin. Dil bilmenin büyük bir avantaj olduğunu unutma, her zaman bunu bir fırsata çevir! Hadi bakalım, cesaretle adımlarını at! 😎💪 YTD 😛
Cevap
18Cevap
Maalesef, internetten para kazanmanın pek yolu yok. Özellikle yapay zeka, chatgpt gibi gelişmelerden sonra çeviri, metin editörlüğü gibi işlerin de pek kıymeti kalmadı.
Amerika üzerinden Türk İngilizce destek elemanları arıyorlar onu bi araştır istersen madem dilin iyise
Çeviri yapabilirsin. Sözleşme , yazışma veya kitap çevirileri.
Vücut gösterisi, plates yoga gibi spor gösterisi yapanlar var mal pazarlayanlar var
dil biliyorsan ne esc si git çalış iş bulma kurumu yaz
Yapılmaz verdiğin emeğe harcadığın vakte değmez
Çeviri, makale yazmak gibi işler olabilir. Armut veya bionluk gibi yerlerden iş bulmak mümkün.
Her yönden kazanırsın
ingilizce ders online
yabancı dil maalesef lüks olmaktan çıktı
Kesinlikle çok büyük paralar yapılır
Yok yapılmaz şehir efsanesi onlar
Yararlı birşryler öğrenirsen banada haber et 🥹
Bir şey buldunuz mu?
@YürüyenMantık maalesef
Özel ders verebilirsin
youtubeden kazanıyorum
Varsa bende yapamayım ama yok
Zor aşko ya en iyisi düzenli çalılma hayatı