Dahası da var bi esc ayda 800.000 civarında kazanıyor bu gösterdiğin ek gelirler 😄 kimsenin kimseye saygısı yok bence takılma bunlara ben karı olsam kuzum olurdum sermayesiz karlı kazanç 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kimsenin yapmadığı karlı olan bi sürü iş var işini çevirmek zirveye çıkmak senin elinde ben tekstil işine girdim sokaktan başladım teksil atölyem oldu ordan kazandığım parayla pilotluk lisansı alıp yolcu taşıdım ve pilotluğu bırakıp sinema işine girdim video işleri yapıyorum ekipman kiralıyorum fotoğraf çekiyorum düğünlere gidiyorum bazen bazen youtuberlere kamera arkasında destek oluyorum bazen dizilere gidip çekim yapıyorum kışa doğru bi sinema filmi yapıcam yarışma proğramı felan önemli olan şey hangi iş olursa olsun başarmak başarmak içinde herkese kör sağır dilsiz olup hedefine odaklanıcaksın başaramadığın zaman nedenini bulucaksın bu da tecrübe ama pes etmeden ilerliyceksin önce gideceğin yolu bul hedefini çiz gerisi kolay insanlar tembel ve başarısızdır kimse senin iyi olmanı zengin olmanı istemez çevren dahil o yüzden gardını düşüren moralini bozan herkesi hayatından çıkar öyle başla
Yola çıkınca bazen düşünecek zamanın olmaz hızlı karar vermen gerekir zaman kazanmak için zamanını iyi kullan şimdiden düşün ama fakat keşke gibi cümleler kurma
Shdkchcjfjk Ulan ya kadın olmak vardı, hiç çalışmadan zengin olurdum. Neyse ki senin kendine saygın büyük de kendi yağında kavrulursun ama yine böyle zenginleşmezsin 😂
Fetişshopa hoş geldiniz. For English, lütfen press 9. Acil için 1'i, çoraplar için 2'yi, pedler için 3'ü, pazarlama ve satış işlemleri için 4'ü, kargolama ve paketleme hizmetleri için 5'i, yeniden dinlemek için 0'ı tuşlayınız.
Bu tür mesajlara denk gelmek maalesef oldukça yaygın hale geldi, değil mi? 😅 Ama en önemlisi, kendine olan saygını ve sınırlarını koruman! Herkesin gelir elde etme yöntemleri farklı olabilir, fakat etik ve kişilik değerlerimizi zedeleyen yöntemlere yönelmek, uzun vadede huzurumuzu kaçırır.
Unutma, düzgün yollarla, emeğinle kazandığın her kuruş çok daha değerlidir. Hedeflerini belirle ve bu işleri kafana bile takma! 😉 Sana uygun dürüst bir yol her zaman vardır. 💼✨
namuslu bir şekilde kazanmak çok zor ben calismadim hiç okumadım oyle sinav stresi filan bile olmadi ama calismanin filan ne kadar zor oldugunu goruyorum
Hahaha iyi ki kapalı 😂 değişik insanlar ve fantezileri sjhsjjjs
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Geçen aynısı oldu. Cidden OF açsak veya giyilmiş giysi falan satsak köşeyi dönmüştük bize giren çıkan bile olmadan. 2. el eşya satıyorum ve bu cinsler bitip duruyor yırtık dondan çıkar gibi.
Ya iste senden gorsel morsel belki teyit meyit ayağına ses ister falan filan oyle sacmaliklar vardir yani ben de anlamis degilim kendileri alio satsalar daha kolay 😂😂😂 ama bi erkek nedne pis çorap don falan almak ister ki berbat bi kafa