Maddi manevi yorgunluk?

ben 18 yaşındayım namazında niyazından dinini seven biriydim öncelikle taki bir yıl öncesine kadar biz kiracıydık 5-6 yıllık ev sahibimiz evimizi basıp evden çıkacaksını demişti sebebi ise düzene göre fazla zam uaptığından dolayı bizde gereken tutarı yatırdğığmızdan uzun süren bir mahkeme süreci oldu ve sonuç kazandık fakat ev aahibi yaşlı kadın bizi çıkarmak için hastalığını öne sundu birinci kata çıkmam kolay falan dedi (almancı bu arada) ve en sonunda çıkarttı kışın ortada kaldık ve direk ev tutmak zorunda kaldık maalesef kredi çektik çünkü zorundaydık fakat babam yeni evimize taşındığından bu yana yaklaşık 8-9 ay oldu çalıştığı işten düzenli maaşını alamıyor ve çektiğimiz kredi yükswk miktardaydı ve evet hikayenin sonuna geleyim bu süreç yıprattı sonrasında ameliyat pldum ve parmağımı kaybettim saçlarım döküldü artık tamamen pes etmiş durumdayım 4-5 bankadan icralık olduk eve geldiler içeri gelmediler ama bu bile yeterliydi bir yerimiz vardı ona el koydular yeterli değildi artık tamamen çöktüm futbol açısından yetenekliydim uzuj süre sonra futbola başlaaycaktım bir şey başarmak için 3. ve 2. ligden teklif geldi tam antreman yaparken iki ayağımda kırık çıktı kısa süre önce artık tamamen bittim yoruldum her gün ağlamaktan sinir krizi geçiyorum resmen din açısından da zayıdladım isyan etmekten bir hal oldum çözüm nasıl olucak bilmiyorum ama artık son noktaya geldiğinin farkındayım

Maddi manevi yorgunluk?