Bu ülkede sadece ben mi fakirim?

Özellikle instagramda ve youtube da falan görüyorum duyduğum kişilerde var bazen yorumlarda burada bile görüyorum herkes çok zengin yatlarda doğum günü partileri tatile giderler gittikleri tatilde de pahalı kıyafet alışverişi yaparlar her şeyin en pahalısını lüksünü alırlar ve 2 haftada bir şehir gezerler partiler eğlenceler boş günleri yok çok rahat ve özgürler yani vede bana çok fiyatlı gelen ürünler tükeniyor mesela bir çanta beğenmiştim 5 bin tl falandı ben alamazken bitmiş yani birde diyorlar ki sosyal medya da gördüğünüz her şeye inanmayın göründüğü gibi değil yalan onlarda mutsuz falan diyorlar sonuçta yaşıyorlar mı yaşıyorlar bir şeyleri gösterebiliyorlar anlatabiliyorlar bana imkansız olan şeyler onlara sıradan ve onların rutinlerini ben bir kere bile yaşamadım ve en kötüsü bir şeyleri düzeltemiyorum her yıl eskiyi arıyoruz daha iyiydi diye aslında o zamanlarda iyi değildi ama bazıları hep varlık içindeler ve bu durum benim canımı sıkıyor insanca yaşamak istiyorum yoruldum adil değil yani ülkede herkes fakir diyorlar ama bence değil kafeler eğlence yerleri tıklım tıklım ve o zengin yaşayanlar birde her şey para değil gibi edebiyat yapıyorlar en çok bu sözü o zenginlerden duyuyorum fakir birisinin bu sözü söylediğini duymadım fakir yaşasınlar sonra konuşsunlar siz ne düşünüyorsunuz ben hep zengin insanlar görüyorum fakirlik olsa 5 bin tl olan çantanîn stoğu bitmez diye düşünüyorum ne modaysa gençlerin üstünde benim dışımda

Güncellemeler
9 ay
İzlemeye gelmiş gibiyim
Güncellemeler
9 ay
Önce insan gibi konuşmayı insan olmayı öğrenin o saldrgan üye seni engelledim yorumunuda kaldırdım okuma zahmetine girmeden malum zihniyetin ürünleri ile ilgilenmiyorum
Bu ülkede sadece ben mi fakirim?