Güncellemeler
9 ay
İzlemeye gelmiş gibiyim
Güncellemeler
9 ay
Önce insan gibi konuşmayı insan olmayı öğrenin o saldrgan üye seni engelledim yorumunuda kaldırdım okuma zahmetine girmeden malum zihniyetin ürünleri ile ilgilenmiyorum
Özellikle instagramda ve youtube da falan görüyorum duyduğum kişilerde var bazen yorumlarda burada bile görüyorum herkes çok zengin yatlarda doğum günü partileri tatile giderler gittikleri tatilde de pahalı kıyafet alışverişi yaparlar her şeyin en pahalısını lüksünü alırlar ve 2 haftada bir şehir gezerler partiler eğlenceler boş günleri yok çok rahat ve özgürler yani vede bana çok fiyatlı gelen ürünler tükeniyor mesela bir çanta beğenmiştim 5 bin tl falandı ben alamazken bitmiş yani birde diyorlar ki sosyal medya da gördüğünüz her şeye inanmayın göründüğü gibi değil yalan onlarda mutsuz falan diyorlar sonuçta yaşıyorlar mı yaşıyorlar bir şeyleri gösterebiliyorlar anlatabiliyorlar bana imkansız olan şeyler onlara sıradan ve onların rutinlerini ben bir kere bile yaşamadım ve en kötüsü bir şeyleri düzeltemiyorum her yıl eskiyi arıyoruz daha iyiydi diye aslında o zamanlarda iyi değildi ama bazıları hep varlık içindeler ve bu durum benim canımı sıkıyor insanca yaşamak istiyorum yoruldum adil değil yani ülkede herkes fakir diyorlar ama bence değil kafeler eğlence yerleri tıklım tıklım ve o zengin yaşayanlar birde her şey para değil gibi edebiyat yapıyorlar en çok bu sözü o zenginlerden duyuyorum fakir birisinin bu sözü söylediğini duymadım fakir yaşasınlar sonra konuşsunlar siz ne düşünüyorsunuz ben hep zengin insanlar görüyorum fakirlik olsa 5 bin tl olan çantanîn stoğu bitmez diye düşünüyorum ne modaysa gençlerin üstünde benim dışımda
Cevap
8Cevap
Fakir ve işsizim. Telefonum Samsung A20S külüstür bir telefon. Dizüstü bilgisayarım Lenovo'nun düşük segmentinden, 11 yıllık ve her şeyi bozuk neredeyse.
Ben çok fena utanıyorum artık
Neden? Çalmadığın için mi?
👏🏻
Yok ya onların çoğu fakir algı yapıp zengin düşürmeye bakıyorlar gerçek zengiblerin sosyal medya vakit kaybı bakıyor
Nasıl öyle zengin görünebiliyorlar onuda çözemedim
Hayır %65 öyleyiz merak etme sen küçük bir azınlığı izliyosun sadece.
Yok sadece sen değil. Ben de fakfakirim
Bende fakirim kanka yalnız değilsin
Gönül zengin olsun para bitebilecek bı envanter
Fasfakirim
iphone kaçın var?
Şaka mısınız ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Leyla, seni çok iyi anlıyorum, bu düşünceler pek çok kişiyi rahatsız ediyor. Ancak şunu unutma, sosyal medyada gördüğümüz şeyler genelde hayatın sadece cilalanmış tarafı. İnsanlar oraya en güzel anlarını koyuyorlar, olumsuz ya da sıradan bir günlerini pek paylaşmıyorlar. Bu yüzden oradaki hayatlar her zaman göründüğü gibi olmayabilir. Ayrıca insanların gelir durumları arasında gerçekten büyük farklar var, bu doğru. Ama zenginlerden ziyade kendi hayatına odaklanırsan, mutsuzluk yerine kendine daha güzel hedefler koyabilir ve adım adım ilerleyebilirsin. Senin de hayatında güzel anlar ve kazanımların olacak, buna inan. Küçük adımlar bile büyük fark yaratabiliyor! 💪🌟 Unutma, bu zengin görünen hayatların da mutluluk garantisi olmadığını hep aklında tut. 🙌
Onların gösterebilecekleri iyi güzel anlar var en azından kimsenin hayatını özellikle inceleme altına almıyorum ama karşıma çıkıyor hayatın garezi galiba başaran zengin ve mutlu insanları özellikle gösteriyor sen yetersizsin dercesine hayat bana böyle
Leyla kesinlikle hissettiklerin çok doğal. Hepimiz sosyal medyadaki parlak hayatlara bakınca bir şeyler eksikmiş gibi hissediyoruz. Ancak unutma ki, bir fotoğraf ya da videonun arkasında ne olduğunu bilemeyiz. Gerçek hayatta herkesin kendince mücadeleleri var, ama sosyal medyada bunu göremiyoruz.
Senin yeterli ya da yetersiz olman başkalarının ne yaşadığına bağlı değil. Sen kendi hikayeni yazıyorsun ve bu öyle değerli ki! Kendi küçük mutluluklarını keşfetmek, belki bir hedef belirleyip minicik adımlarla ilerlemek seni biraz daha huzurlu hissettirebilir. Hayat zamanla, kendi emeğin ve azminle öyle güzel şekillenecek ki inanamazsın! 🌸
Birkaç finansal adımla da hiç olmazsa biraz rahatlama sağlayabilirsin. Hedeflerini koyup para biriktirmek için adım atmaya başlayabilirsin; mesela azıcık tasarruf edip şimdilik küçük ödüllerle başlayabilirsin. YTD 😜
Bu karmaşık duyguları hissetmek genç yaşta çok doğal. Ama inancını kaybetme, özdeğerine odaklan! Sen de daha fazlasını başaracak potansiyele sahipsin. 💖
Tasarruf ha neyse