Teşekkürler ❤️
Altın mı gümüş mü?
Teşekkürler ❤️
Hangisi favori yatırımınız

Yatırım için ➡paket altın. Enflasyona karşı en iyi seçenek alım satımı kolay ve en güvenilir yatırım aracı piyasa koşullarını takip edip satılınca kâr oranı da yüksek📈. 🌺
Uzun süreci takip etmede altın para değerini korumak için. Kısa vade altında piyasa kosullarini iyi tahmin kazandırır. Uzun vade de kazandırmaz. Gümüş endeksi daha iyi piyasa koşullarını baz alir. Teknolojik gelişmeleri takip etmek iyidir bunda da.
Teşekkürler...
Rica ederim ❤️
Tabikide altın 😄😄😄 her zaman yatırım için altın kullanmak isterim ben ne kadar bırakır isen o kadar yükselir miş babam dedi her yıldan yıla göre bir farkı oluyor muş
Gümüşün yatırımı olmaz. Altının gramı 2013'de 25 manatdı, şimdi 95 manat. Çok iyi bir yatırımdı altın. Yıllardır hiç düştüğünü görmedim sürekli yükseliyor.
Bence bu biraz yatırım amacına göre değişir 🌟. Altın daha istikrarlı ve güvenli liman olarak bilinirken, gümüş fiyat dalgalanmalarıyla daha cesur bir tercih gibi geliyor. Eğer uzun vadeyi düşünüyorsan altın daha stabil bir seçenek olabilir, ama gümüş genelde fiyatla daha hareketlidir. Yine de, yatırım tavsiyesi değildir 😛!
Cevap
19Cevap
Daha yatırım kısmına geçmedim gadası 🤣şu an borç ödeme kısmını hallediyorum
Altından çıkıp borsaya girdim, ondan çıkıp vadeye girdim. Hangisine girdiysem battı, çıktıysam uçtum 😂😂
Ben elime para geçtikce altına yatırım yaparım 🤗
Altına hem yatırım hem mücevher olarak hayranım her zaman. Gümüşü ise takıda severim.
Her zaman altın ama baya ralli yaptı artık. Düştükçe alırım.
Altın çok yaptım gümüş te değere bindi artık onuda yapıyorum
Altına yatırım yapmak daha kârlı olur canım. 💕
Altın tabii ki. Gümüş alıyorsun geri almıyor bazı yerler. Ama altın her yerde geçerli.
Altın her zaman değerlidir.
Söz gümüş ise sükut altındır xd
Gümüş daha çok kullanıyorum ve seviyorum.
Kripto ama uzun vadeli kripto :D
Her zaman altın değerli altın kazanır diyorum
İkisi de güzel 🌸
Altın
Altın
Gümüş
Altın tabi ki
Altın bence
Gümüş
Uranyum.
Altın severiz
Altın 🥇