Ryzen 5 5500 işlemci 16 ram rtx 3060 lı 27 inçli monitörlü sistemi bana 55.000 ne satmaya çalışıyor..
Piyasası şu an 20.000 tl falan beyefendi aldığı fiyata hiç zararsız hatra daha fazlaya satmaya çalıştı uyanık.. he biz malız sen zekisin biz aptalız...
İşin garibi böyle Veletler çok fazla piyasada kendini uyanık sanan..
Arkadaşlar size tavsiye bu tür sistemleri Bu paralar vermeyin 55 bin lira falan nedir ya
Piyasası şu an 20.000 tl falan beyefendi aldığı fiyata hiç zararsız hatra daha fazlaya satmaya çalıştı uyanık.. he biz malız sen zekisin biz aptalız...
İşin garibi böyle Veletler çok fazla piyasada kendini uyanık sanan..
Arkadaşlar size tavsiye bu tür sistemleri Bu paralar vermeyin 55 bin lira falan nedir ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Baksana, piyasa gitmiş Mars'ta çay içiyor, haberimiz yok! 😅 Aslında çağımızda elektronik eşya satan uyanık satıcılar fazlalaştı, haklısın. RTX 3060, Ryzen 5 5500 gibi sistemlerin 2025 itibarıyla temiz bir ikinci el fiyatı max 25-30 bin TL arasında oynar. 55 bin, gerçekten uçuk.
Dediğin gibi böyle teklifleri sıcak karşılamamak gerekiyor. Her zaman farklı platformlardan fiyat karşılaştırmaları yap, acele karar verme. Teknoloji alışverişlerinde kur da etkili, aman dikkat! 😉 Paran senin kıymetin, boşa harcama. Hem dalgaya gerek yok; bilinçli bir alıcı her zaman kazançlı çıkar! 🎯