Ya banane borçlarından üstelik 4 aylık sevgiliyiz erkek adam ikidebir sevgilisine bu konuyu açmaz utanır bnce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Para & Ekonomi konusunda 390 cevap paylaştı. Öyle Apaçi tipli şansını verirseniz böyle olur işte hani Erkek dediğin adamın borcu olmaz Erkek dediğin adamın cebinde parası olur Ağır manitasını yemeğe götürür eğlenceye götürür manitasıyla birlikte parasını yer manitasını derdini anlatmak yerine manitasını dertlerini
04 Yorumla
Soran11 ayApaçi biri değil ki çok ağır birisi
Soran11 ayAmacın farklı degilse olabilir
En İyi Cevaplar
11 ayBorcunu üstlenip de dişil enerjini azaltma, yeni tanışmışsın zaten, evet zorlandığımız zamanlar oluyor ama ben bu konuya bi çözüm bulamıyorum de kibarca.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ya aslında konu biraz geniş bakmayı gerektiriyor. Bir yandan haklısın, çok yeni bir ilişki için sürekli bu tarz finansal meselelerinden bahsetmek hoş olmayabilir. Öte yandan, belki sevgilin gerçekten çok zor bir durumda ve maddi açıdan yalnız hissettiği için sana anlatıyor olabilir. İnsan bazen sevdiklerine dert yanmak ister sonuçta. 🫤
Ama eğer sen bu durumdan sıkılıyorsan, açık ve nazik bir şekilde ona hislerini ifade edebilirsin. "Beni anla, biz henüz yeni bir ilişkideyiz ve bu tür konular biraz ağır gelebiliyor" diyebilirsin mesela. Ama bak, destek olmak ya da olmamak tamamen senin kararın. Her iki tarafın da bu konuda eşit şekilde hissetmesi önemli. Tabii ona "Birlikte bak sana nasıl iş bulabiliriz?" diye yaklaşmak da hoş bir jest olabilir. Belki bir motivasyona ihtiyaç duyuyordur. 💡 Hayat bu, bazen iniş ve çıkışlar olur; destek istemekte de utanılacak bir şey yok.
Sonuçta en önemlisi çift olarak açık iletişim! Hem bana da soruların olursa finansal meselelerde yardıma hazırım 😎00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
11 ay
Yakin zamanda kredi cekiyorsun hayirli olsun
12 Yorumla
Soran11 ayCidden mi
- 11 ay
Evet
Gizli Üye(36-45)11 ayEn önemli ve kritik soru senden hiç borç para istedi mi yol yapıyor olabilir mi hani borcum var bana birazcık yardım etsen iyi olur gibi
183 Yorumla
Soran11 ayYa şimdi ikimiz de üniversite ogrencisiyiz o kredi kullandı 12 bin işte iş bulamaya calsiiyor bulamio hep borcum var dio ama asla ondan para istemem ben şahsen bazen bı yere giderken bile ben oderdim ama canımı skıyor bu durum
Soran11 ayEvlenmek istio gelecekten çok konusuyoz ama
Cevap sahibi11 ayEvlenmek istiyorsan niye böyle bir şey sana diyor bak şöyle düşün eğer ciddi düşündüğüm bir kadın varsa borcun olduğunu O kişiden saklarsın onun da canını sıkmazsın değil mi öyle düşün sence sürekli bu konuyu dile getirmesi senin ondan soğumana sebep olmaz mı
Soran11 ayBakın ona ben düğün bile yaoamayalim okulumuz bitince masaraf yapamayız dedim hani asla maddi beklentim olmadı ondan bazen onun hesabını da ben oderdim ama artık bu durum beni çok rahatsız edip öte yandan geçmişte her işte çalıştığını çok çalışkan olduğunu vs de diyor bilemiyorum
Cevap sahibi11 ayTabii ister istemez sizin de kafanızda soru işaretleri oluşuyor gibi. Şimdi bakın erkek olarak hepimiz tabii ki zor dönemlerden geçiyoruz ben de mesela memurum benim de borçlarım olabiliyor sıkıntı yok her herkesin Burcu olabilir ama bunu sürekli dile getirme karşındaki insan artık belli bir süreden sonra rahatsız eder eder
Soran11 ayYa işin kötüsü ne biliomusun beraber oturduğumuz da tüm gün asla bişey almazdı ya da bir yere götürmezdi beni yani asla maddi beklentim yok benim arkamda ailem var şükür muhtaç değilim ama yanımdaki de sevgilim öğrenciyim onun da hesabını ödemek zor oluyor
Cevap sahibi11 ayBak seni gerçekten çok iyi anlıyorum ne güzel keşke herkes senin gibi olsa maddiyata hiç önem vermeyen birisinin bu çok belli ama bazı jestler vardır küçücük bir jest bile karşındaki insanı mutlu etmeye yeter anladığım kadarıyla küçücük bir şeyden bile mutlu olmasını bilen bir insansın ama karşındaki insanın bu davranışı Gerçekten seni üzmüş ve kırmış bunun farkındayım
Soran11 ayBilmiyorum 4 aylık bir ilişki o kadar geleceğe dair planlar kurduk ama şimdi ayrilicam zor
Soran11 ayYa msla onu anlamaya çalisiyorum hani şu an işi yok die kötü davrnamak ya da bişey almio diye bitirmek istemiom ama bir yandan da saçma gelio ben onun da hesabını ödemek zorunda değilim bir kız olarak okulda benim daha çok ihtiyaçların oluyor param anca bana yetiyor
Cevap sahibi11 ayYani hani şunu diyorsun zaten benim hesabımı ödemiyor Bir de ben onun hesabını ödemek zorunda kalıyorum Bu da yüktür hani bir yere kadar tamam ona yardımcı olursun ama bir yerden sonra sen kendini düşünmek zorundasın Sen de öğrencisin Senin de ihtiyaçların var beklentin var peki ne düşünüyorsun bu konu hakkında kafanda ne var
Soran11 ayAz önce yazdım ona ara vermek istiyorum diye ayrilicam ya yapamam ben pasif bir erkekle
Soran11 ayTüm gün evde oturup sadece yemek sapıo şaka gibi
Cevap sahibi11 ayBeklentileriniz çok farklı değil mi yani Seni de anlıyorum Gerçekten onun içini de üzülüyorum durumunu bilmediğim için ama yani sen de haklısın mutsuz olduğun bir yerde de durmanın bir anlamı yok ki ne cevap verdi
Soran11 ayDaha b
Görmedi msji da bu. Beni birkmaz. Gibi ya benim gibi salağı buldu nie bıraksın ki
Soran11 ayAcaba ne desem niye ayirlmak istiosun vs dediğinde direkt borçlarından bahsedion demk de istemiom ya oda üzülmesin
Cevap sahibi11 ayYa lütfen kendine öyle deme sen sevgine değer veren sahip çıkan bir kızsın yani bunda bir kötülük yok bence bu çok güzel bir şey keşke herkes senin gibi olsa iki yüzlü insanların çok fazla olduğu dünyada senin gibiler zor bulunur
Cevap sahibi11 ayKendimle ilgili sorunlarım vardı ya bu aralar kafam birazcık karışıktı O yüzden ara vermek istiyorum de bence bu şekilde daha mantıklı kendisini de kırmış olmazsın bari. Bak işte burada bile İnciekik düşünüyorsun👏👏
Soran11 ayEvet evet bnde o şekil yazdım da ama bu çocugun beni birakicagini düşünmüyorum ya
Soran11 ayÇocuk hem beni bırakmaz ama asla harcama da yapmaz bence cimri ya da pinti ben erkek olsam hesabımı bieine odetmem ya ben üni okurken aynı zamanda part time çalişiodum birkere birine hesap odetmedim
Cevap sahibi11 ayVallahi gördüğüm kadarıyla çok iyisin yani bence bırakmaması normal savaşması lazım da tabii burada senin de düşüncen önemli Sen ne hissediyorsun ona karşı peki
Cevap sahibi11 ayYa eğer gerçekten cimri biri olduğuna inanıyorsan bununla da bir ömür geçmez ya bak sen kendi paranı kazanıyorsun kendi ayaklarının üzerinde duruyorsun yani bu şekilde de olmaz
Soran11 ayOna hediye almak istedim oda gidip aynı siteden butçemi aşan bişey atıp ben bunu beğendim dedi ne dicegimi şaşırdım
Soran11 ayHerşeyi geçtim benim ona aldığım hediyeye verdigim para birkere olsun o o bütçede bişey almadı bana
Cevap sahibi11 ayYa şimdi özel olacak da sana kusura bakma Ne zamandan beri bununla birliktesin yani gördüğüm kadarıyla bu Seni kullanıyor gibi
Cevap sahibi11 ayÇok özel değilse buradan konuşmaya devam edebiliriz Senin için sorun olmayacaksa yok özel dersen mesaj da atabilirsin hiç fark etmez 🙏
Soran11 ayİşte Nisan ayında okulda tanıştık o günden beridie beraberiz amasu an tatil ve uzak mesafeyiz
Cevap sahibi11 ayŞimdi okul zamanı senin dediğin gibi davranıyorsa eğer yani karşındaki cimri biri ve cimri biri ile de hayat hiçbir zaman geçmez gerçekten geçmez yani mutlu olamazsın
Soran11 ayYa beni neye göre kullancak o elimi sallasam ellisi okulda kimler kimler benle gorumssk istedi ben bu çocuğu seçtim çünkü bana çok güzel davraniodu saygiliydi dusunceliydi
Cevap sahibi11 ayHayır kullanmak derken o açıdan değil yani sürekli senden bir şeyler bekliyor hesabı ödemiyor yani sürekli borcundan bahsediyor böyle ilişki olmaz ki. Sen iyi niyetlisin bundan zaten hiç şüphem yok
Soran11 ayAyeilcam ya
Cevap sahibi11 ayYani senin için bence de mantıklı olan bu gibi görünüyor
Soran11 ayHayirlsii buarda çok teşekkür edeim
Cevap sahibi11 ayRica ederim Umarım senin için en güzeli olur en doğrusu olur 🙏
Soran11 ayÇok ama çok teşekkürler siizn içinde aynısı 🤗
Cevap sahibi11 ayRica ederim ben gerçekten teşekkür ederim konuşmalarıma değer verip de beni dinledin 🙂🙏 dediğim gibi gerçekten iyi bir insansın ve sevgine sahip çıkmasın Ama artık bir yere kadar sen de kendini düşünmek zorundasın unutma üniversite çağları en güzel yıllar 🥰
Soran11 ayAz önce bana iki yuzlusun gerçek yüzünü gördüm vs dedi anlayışlı ol param yok üniversiteye bile gelemiom o yüzden dedi ama konuyu çok farklı çarpitti benim ona aldığım hediyenin parasını da hesbaima aticakmis falan sanki ben paragozmusum gibi oldu
Cevap sahibi11 ayYa işte yaptığı şeyleri şu anda kılıf bulmaya çalışıyor genelde insanlar öyledir Sen dayanıyorsun hiçbir şey demiyorsun şu anda bunları söylediğin zaman suçlu sen oluyorsun paragöz sen oluyorsun yani ne alakası var Allah aşkına insanın birazcık saygı sormak birazcık saygısı olsa şunu de niye böyle bir şey dedin Bir yanlışım mı oldu yani bir yanlış varsa düzeltirim normalde budur değil mi
Soran11 ayÇok haklsiin
Cevap sahibi11 ayYani şu anda gerçekten Ne kadar doğru bir karar verdiğini bir kez daha anladım. Bak birazcık gerçekten sevgilisi olsa birazcık sana saygısı olsa şunu derdi niye böyle bir şey istedin benim bir yanlışımı mı gördün Bu kadar basit ya karşındaki insanın gönlünü almaya çalışmak yerine Sen zaten şöylesin böylesin aldığım paraları göndereceğim Bu ne ya mahalle ağzı gibi
Soran11 ayBncde çok haklısınız şu an bnde duygusallastim o çocuk öyle deyince ama dediğiniz iyi oldu
Cevap sahibi11 ayYani sen de kendini düşünmek zorundasın tamam ilişkilerde karşı tarafı düşünürsün ama karşı taraf da seni bu şekilde empoze bir insanın gerçek yüzünü görmek istiyorsan onun istemediği bir şeyi yapacaksın gerçekler ortaya çıkarmış işte gerçekler ortaya çıktı Ne oldu sana o nazik davran iyi davranan çocuğa bir anda sen paragöz oldun
Soran11 ayDimi ah be cidden univsrite aşkları yalan en iyisi mesleğin eline gelince birini tanimak
Cevap sahibi11 ayTabii ki öyle en güzeli mesleğini eline al ondan sonra gerçekten karşına istediğin gibi insanlar çıkacaktır. Eskiden gerçekten üniversite aşkları vardı Çok ciddiyim ama şu anda her şey çıkar ilişkisine dönüşmeye başladı insanların aklı fikri her cinsellik siteye de baktığın zaman bak herkesin tek konuştuğu konu cinsellik. Sevgiden değerden saygıdan bahseden yok
Soran11 aymaalesef çok doğru
Cevap sahibi11 ayO yüzden gerçekten bence okuluna adapte ol okulunu bitir Emin ol ondan sonra çok güzel bir hayatın olacaktır Ama şu anda gerçekten üniversitede herkes sahte herkes birbirini kullanma derdinde. Unutma herkesin işine yaradığı kadarsın
Soran11 ayGerçekten çok haklısınız hayat tecrübeniz çok gibi
Cevap sahibi11 ayYani birazcık öyle diyebiliriz hayat tecrübem çok hem yaşım geliyor hem mesleğim geliyor öğretmen olduğun için çok çeşit insan gördüğüm çok çeşit kişilik gördüm artık insanların İnan bakışından bu konuşmasından bile ne düşündüğünü anlıyorum hareketlerinden yaptıklarından karşı tarafta bıraktığı izlenimlerden 🙂
Soran11 ayÇok haklısınız hocam valla ben hala çok toyum 22 yaşındayım ve ne bilim duygularımla her hareket edişimde bir darbe yiyiyorum
Soran11 aySizin peki ilişki durumunuz nasıl gidio
Cevap sahibi11 ayYa şöyle söyleyeyim sana benim ilişki durumum çok uzun süreli bir ilişkim olmuştu önce kızın ailesi istemedi sonra istediler de bazı şeyler oldu karışıklıklar oldu olmadı bu benimki. Ben mesela çok değer veren bir insanım mesela o doğuda görev yapıyor ben batı'dayım ne zaman seni özledim dese yanına gittim, sana ihtiyacım var dese 1600 kilometreyi gözün hiç görmedi yanına gittim, her özel gününde çiçek yolladım bir şekilde çiçekçi bulup, akşamları canım bir şey istiyor dediği zaman giderdim bulunduğu yerde bir taksici bulurdum evine yemeğini içeceğini gönderirdim, seni özledim dediği her an bir saat bir olsa bunca yolu düşünmeden gittim. Pek değerim bilinmedi ama olsun hani ben her zaman derim hayat bize bir şekilde her zaman iyisiyle kötüsüyle yüzünü gösteriyor. Bendeki sıkıntı da şu insanlara çok fazla değer veriyorum çok fazla önemsiyorum son ilişkimde de öyle yaptım sevdiğim için yaptım Ne yaptıysam. Şu yönden içim gerçekten çok rahat çıkarsa seviyorum ve gerçekten sevdim mi güzel seviyorum 🙂
Soran11 ayGerçekten kiymetiniz bilinmemis hocam
Cevap sahibi11 ayTeşekkür ederim. 🙏 💐 Hani işte anlamadığım şu günümüz ilişkileri maalesef böyle değil karşıdaki insanı kişiliği için gerçekten değerli olduğu için seven yok herkesin birbirinden bir şekilde çıkarı var herkes birbirini kullanmak derdinde. Nerede gerçek aşk gerçek sevgi artık inan bunun kıymetini bilen o kadar az ki. Bak mesela sen bazı şeyler düzelsin diye uğraşmışsın sürekli aynı şeyler kısır döngüye dönmüş artık sen de bulduğundan rahatsız olmuşsun rahatsızlığını dile getirdiğin zaman görüyor musun Bir anda yaptığın güzel şeylerin hepsi silmiyor ve paragöz oluyor işte hayat ve insanlar böyle
Soran11 ayNe yazikki öyle
Cevap sahibi11 ayUmarım senin için dediğim gibi en güzeli olur 🙂 günaydın bu arada
Soran11 ayÇok teşekkürler günaydın
Cevap sahibi11 aySonra bir gelişme oldu mu Peki tekrar yazdı mı?
Soran11 ayYo bugün hiç yazmadı
Soran11 ayİnşallh hiç yazmazda
Cevap sahibi11 ayYazmasın ya daha iyi senin için Peki duygusal olarak birazcık kötü olur mu onu da sormak istedim sana aslında
Soran11 ayBişey diyimmi sadece keşke en başta bitirseydim diyorum ona karşı gram hiç bişey hissetmiom sadece iğreniyorum
Cevap sahibi11 ayBu laflardan sonra tiksindin dimi
Soran11 ayEvet gerçeği goremedigime ya 4 aydır çalismio şimdi Eylül'ün 16 sinda okuk var bana demişti ki yok ben iş bulamiom burada okula gelince bir kafede calsiirm dio ama yalan orada da iş bulamiom dicek hesaaplari da hep ben odicem
Soran11 ayÇocuğun tek istediği sevgilim olsun yanımda ama asla ona para harcamım paramı da o odesin
Cevap sahibi11 ayYa anladığım kadarıyla bu gerçekten seni çok güzel kullanıyor kullanmaya çalışıyor kullanmaya da devam edecek böyle bir insana güvenme lütfen boşuna üniversitedeki en güzel yıllarını böyle bir insanla heba etme gerçekten derslerine bak önüne bak her şey senin için çok daha güzel olur dediğim gibi sana var mı içinde buna karşı Duygu açık ol ya
Soran11 ayYemin edrim gram istemiyorum sadece madem kulkanmkti amacı o sevgi sözleri davranişlari kiskanmalari neydi
Cevap sahibi11 ayBazı insanlar gerçekten çok güzel numara yapıyorlar çok güzel oynuyorlar karşısındaki insanı kullanabilmek için o kadar güzel sevgi sözleri söyleyebiliyor ki işte biz bunları aşağılıklar diyoruz
Soran11 ayHocam bilemiyorum ama çocuk cimri de olabilir ya da pinti falan
Soran11 ayCunku biara demişti ailesi vs baya cimri keza babası da annesine maddiyat olarak hiç yardım etmezmiş
Cevap sahibi11 ayAma tamam işte bu bu çocukla Sen seni ne kadar sevse bile mutlu olabilir misin düşünsene hayatını aldığın kişi ömür boyunca cimri olacak dışarı çıkamayacaksın hesapları sana ödetecek böyle bir ilişki ister misin
Soran11 ayİstemem ya bide ben doğuluyum doğuda asls bir erkek kadına ödettirmez bişey bana ters aileme ters
Cevap sahibi11 ayVallahi inan ben de doğru değilim ama ben de bugüne kadar hiçbir kadına hesap öğretmedim normal olması gereken de bu inceliktir bu ya sevdiğin insanı düşünmektir bu
Soran11 ayValla hocam boş iş ya en iyisi Allah'a ibadet insan Allah'tan uzaklaşıp kula sığininca böyle oluyor demek ya
Cevap sahibi11 ayYa şu şekilde söyleyeyim öyle bence umutsuz olma gerçekten umutsuz olma iyi insanlar da var düşünceli insanlar da var seven insanlar da var bak ben çok şey yaptım hayatımdaki insana ben zirveyi gösterdim yapacak bir şey yok bunun için hayatı çözecek miyim küsmeyeceğim Çok şükür Rabbim var hayırlısı neyse bizim için onu nasip etsin 🙂
Soran11 ayAmin yapcak bişey yok ya
Cevap sahibi11 ayTabii ki öyle ama şunu anladık ki o çocuk zerre kadar seni hak etmiyor 🙏 Bu arada nerede okuyorsun
Soran11 ayHocam boş ver ya
Soran11 ayKisisel bilgilerimi buralara yazmiom
Cevap sahibi11 ayPardon ya çok özür dilerimn🙏
Soran11 ay🤗🤗
Cevap sahibi11 ay🙂🙂🙏
Cevap sahibi11 ayBu arada gerçekten ne zaman bir şeye ihtiyacın olursa yazabilirsin ben buralardayım unutma lütfen 🙏
Soran11 ayTmam hocam çok sağolun
Cevap sahibi11 ayRica ederim ne demek
11 ayAmaç seni kandırıp paranı yemek ona inanma yol ver gitsin
15 Yorumla
Soran11 ayYa gerçekten mi ama oteyandan beni çok sevio gibi davranio
Soran11 ayİkimiz de üniversite ogrencisiyiz
- 11 ay
Seven insan sevdiğinden para istemez
Soran11 ayBnden para istemedi ki
- 11 ay
Dile getirmiş neyse sen bilirsin
11 ayBir erkek bayan dan yardım istememeli kim olursa olsun
00 Yorumla
11 ayUçan tekme operasyonu yap
10 YorumlaO adamdan bir bok olmaz
00 Yorumla
11 ayBulamiyo mu? Birlikte is aramaya gidin
00 Yorumla
11 ayBorcmu veriyorsun cocuga
00 Yorumla
11 ayUtanmalı bu ne
01 Yorumla
Soran11 ayYa demi haksız miyim benmi anormalim ya
11 ayKesinlikle haklısın.
00 YorumlaAyrıl gitsin
00 YorumlaYol ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayIsterse verme para
00 Yorumla
11 ayPara istiyor senden.
02 Yorumla
Soran11 ayO yüzden mi ya ikimiz de üniversite ogrencisiyiz
- 11 ay
Evet o yüzden. Destek çıkarsın diye söylüyor.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Sevgilim ikide bir borcum var dio bana şu an iş te ario bulamio napsam?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım