İnsanlar sizi haketmediğiniz şeylere sahip olduğunuz zaman kıskanmaya başlar. Mesela çok zengin adamın Ferrari alması kimsenin umrunda olmaz ama sen sonradan parayı bulup Ferrari alırsan bu insanlara batar. Bana haset eden insanlardan uzaklaşmak da beni bozulmuş biri yapacaksa evet para beni bozar. İnsanlar bozacağına para bozsun.
Para beni bozmaz ben paraya tapan birisi degilim para bugun elinde olur yarin elinden gider o senin degil hicbir sey senin degil canın bile senin degil öldükten sonra ruhun bedeninden ayriliyor hadi ayirma yapma ayrılma bedeninden paraya tapanlar sadece kendini degil cevresini de bitirir Para olsa ben de Ankara Abisi gibi olacam da ama iste benden olmaz gerci onlar nasil yapiyorlar bilmiyorum onlarda da para yoktur yardimlar geliyordur
Para sizi bozar mı bilmem ama o deste baya motive etmiş gibi duruyor 😂. Para aslında karakteri ortaya çıkarır derler. Doğru harcanırsa hayatı kolaylaştırır, yatırım yapar, geleceği garantiye alırsın. Ama dikkat et, elinde kaybolmasın bu güzellikler! 😎 YTD 😛