Lazerciye iyi yapmış miyim?

Mayıs ayında lazere yazıldım başta dedi ki bin tl kapora sonra 4 öde düz 5 bin yapalım geri kalanı 2 buçuk şeklinde ödersin dedi toplam 15 bin. Neyse seanslara başladım ilkinde çok da bi dökülme olmadı 2. Seansta ortalama geçti. Daha önce başka yere gitmistim memnun kalmadım bunu da sürekli dile getirdim bitsin diye neyse geçen hafta gittim cuma bu sefer uzamış kılları kisaltmadn yaptı birde sürekli ödeme istiyor geçen ay demistimki ayın 10undan sonra öderim diye pat 10unda mesaj attı kredim var odicem bilmem diye bende gönderdim 2 buçuk. Geçen hafta gittigimdede daha 1 ay olmadan ödeme ne zaman yaparsn bugün yapsan iyi olur dedi bende şu an yapamam dedim bana en az 3bin odemen lazım dedi ben de hani 2 buçuktu d3dim öyle bi ödeme yontemimiz yok dedi msjlari gösterdi ben ilk yazdığımda bilgi için 5 5 5 şeklinde demişti ama ill ödemeden sonra öyle dedi. Neyse o gün yarın haberlesirz falan dedi habire aradı o günde ödeme yap diye neymiş yurtdisina gidecekmiş bende şu an odeyemem dedim bugün yine yazmış ödeme yapabilir misin diye birde bu kuafor. eşi galerici babası petrolcu. Ben de cevap vermedim
Lazerciye iyi yapmış miyim?