Fake hesabım patladı ne yapmalıyım sesimi duymadı resmimi gormedi evimin resmini attı sen burdasın dedi?

Mahalledeki çocuğu işlettik. küfür ettim çocuğa bisuru. Çocuğa sokağimi da verdim sürekli arabasını gazladi aramadım sinir oldu dedi seni bulucam falan çocuğa esc prenci a*ci falan eve kız atan dedim. Çocuk da saygısını bozmadı ama çıldırdı engel attı bende hesabı silme moduna aldım. Ertesi gün enayi gibi hesabı geri açtım çocuğa da yazdım cüce falan dedim dedi evinin arkasındayım gouyonmu dedi heye dedim kendi ağzınla ifşa ettim kendimi dedi ki eğer beni aramazsan sonu kötü olacak dedi aramadım hesabı dondurdum. Sonra çocuk arkadaşlarıyla benim evime bakıyordu sinirden öyle bir gazladi ki 8-10 kez evimin etrafında gazlayarak geçti sonra uygar Doğanayin müziğini açtı yüksek sesle benim evimin yanından gitti sizce bişey yapar mı ya ben aile korkumun olduğunu da dedim ona önceden sinir oldu gitti babamın yanina gelir mi napar bu bana sürekli evinn onunden geçti dün gazlayarak bide offf korkudan yatamiyom elinde kanıtı da yok çocuğun fikir verin napim ben
Fake hesabım patladı ne yapmalıyım sesimi duymadı resmimi gormedi evimin resmini attı sen burdasın dedi?