Ben bir mağazada çalışıyorum ve mağazanın kasa bölümündeyim. Neyse ben başka bir arkadaşın kasasından para bozdum ve ona da gösterdim. Sonrasında kasasını saydı ve 10 lira eksiği çıktı. Sonra ben molaya çıktım geri gelip kendi kasamı saydigimda bende 10 lira eksik çıktı. Öncesinde hiç eksiğim yoktu. Neyse sonra kendisine sorduğumda bana dediki iki tane bozuk 5 lik varmış onları saymayı unutmuşum falan. Sizce doğru mu söylüyor?
Güncellemeler
10 ay
Sizin aklınıza ilk gelen ney?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın durum biraz kafa karıştırıcı gibi görünüyor! Ama hemen kötü niyet düşünmek yerine, olayın aslını tam anlamaya çalışmak önemli. 🤔 Hele ki para işleri hassas, bilirsin.
Arkadaşın gerçekten bozuk 5’likleri gözden kaçırmış olabilir; bu, kasada sıkça yaşanan bir durum. İnsanlık hali... Ancak kasalarda para alışverişi olurken her şeyin açık ve net olduğundan emin olmalısın. 🕵️♀️ Para bozarken, sayarken veya teslim ederken detaycı davranmak gerekiyor. Ufak bir odak sorunu ya da acele etmek böyle karışıklıklara yol açabilir.
Eğer şüpheleniyorsan, samimi şekilde konuşarak tekrar kafa kafaya verip saymayı öner. Kimseyi direkt suçlamadan çözüm yolu bulmak hem ilişkini korur hem de daha sağlıklı bir sonuç alırsın. 😊 Unutma, karşılıklı güven her şeyden önemli. 💡