Hayatinizi duzene sokacak, ve mutlulugu yakalamaniz icin onunuze cikabilecek ve maddiyatla alakali olan o engelleri rahat asmaniza yardimci olabilecek rakam ne kadar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Para & Ekonomi konusunda 881 cevap paylaştı. 🤔🤔 yani şöyle ailem olmadan tek başıma olduğunu düşünür isem sanırım 3 milyon 3 ev alırım ilk önce tamir eder kiraya veririm ve birisi ile ben hasar diğerlerini kiraya veriri rahat ederim bence 😅😅🤔
118 Yorumla- 1 yıl
3 milyon inşallah edinirsen, sen beni ara :D daha iyi yerlerde değerlendiririz daha çok kazanırsın ne o oyle 2 kira :D
- 1 yıl
Kız 3 milyon doların olsun ben sana sende 1 ev aldırırım :D
- 1 yıl
Birleşik arap emirlikleri dirhemi ise evet 10:50-11 arası gidip geliyor kur. Yine de senede 1 ev alırım :D Aylıkta sana 40-50 bin harçlık veririm asklfnsajkl
- 1 yıl
Kendin yapamıyon çünkü :D 3 ev alıp o parayı hiç edeceksin :D
- 1 yıl
Tamam seni daha varlıklı yapmak için uğrasmayacam :D Takıl öyle
- 1 yıl
Eheheh boşuna mı maliye okuyup finansal danışman olduk. Ben diyorum ki o parayı daha etkin kullanarak daha fazla gelir et, sen diyorsun ki sana niye veriyim :D Bak patrona milyon dolar kazandırıyoruz bizde 40-50 k maaş alıyoruz :D Hiç anlamıyon para işlerinden hehehe
- 1 yıl
Hehe zaten herkes garantiye kaçtığı için sıkıntı. Bir de 10 milyonluk bir evden alacağın maks kira 50 k dır. Umarım her şey gönlünce olurr.
- 1 yıl
Ne😂😂 bir milyon olan ev aldığın kira yıllık 70 bin biz 75 bin ödüyoruz kiraya yıllık buda Türk lirasına göre 750 bin demek eğer aldığım ev 700 ile 800 bin dirhem arasında ise 60 bin ile 65 bin arasında kirası oluyor buda demek oluyor Türk lirasına göre 600 bin ile 650 bin arasında 😂😂 sence kim kazanıyor
- 1 yıl
Bi öyle bi böyle hesap edilmez ki. Sen Türkiye de yaşarken bi bura bi suriye arasında böyle hesaplar yapabiliyormuydun :D Nerede yaşıyorsan oranın para birimi ve satın alım gibi. Zaten yine de ara da fark yok aynı şeyi söylüyorum. Aylık 50 k dedim işte o da 600 bin yapar yıllık heheh. Oranın hesabıyla zarardasın hauhau
- 1 yıl
😂😂😂 sen anlamıyorsun bir evi aldın diyelim burada evler ucuz ve kirası yüksek 🤔niye zararda olayım ki bir ev aldım 800 bin dirhem aldım
Yıllık olrak 65 bin kiraya versem iyi bence 🤔 ve hata bu evim var diye gider kredi çekerim ve ev satın alırım o evide kiraya veririm ve kredi ödemeleri düşük olduğu içinde rahat bir şekilde öderim ayrlık olrak en fazla diyelim 4 bin öderim beni kırmaz bence - 1 yıl
Yahu ben bu işin okulunu okudum sen anlamazsın diyorsun. İyi tamam ben anlamıyorum :D Bahsettiğin piyasada bir açıklık olsa inan Türkler oraya gelir o piyasayı doldururdu :) Arabın Türkten farkı yok gerçi Türkiyede gerek kalmazdı ki :) Bahsettiğin matematik okey. Ama zaten senin de dediğin gibi ev ucuz. Yani oranın halkının ev almaya ihtiyacı zaten yok. Bizimki gibi gelişmemiş ülkeler de ev araba almak büyük iş. o tarz ülkeler için bu bir zorunluluk, kıyafet giymek gibi... Kısacası dubai, birleşik arap emirlikleri ile bu kıyas aynı şeyi vermezz. Siz sonradan göçtüğünüz için size tatlı geliyor orada ki insan için bir anlamı yok ki bu işle uğraşmamıslarr. Amaaaan kazanda nasıl istiyorsan öyle yap :D Ben sorumda vermişim ne istiyorsan ahahah
En İyi Cevaplar
iki kişiyi seviyorum ama kendimi kandırıyor gibiyim biri ünlü şöhret herşeyi olan diğeri travmay şöförüydü işsizdi vs ama kalbim güm güm 💥 atıyordu onu görünce:)) yani alakası yok kendi param bana yetiyor
10 Yorumla
1 yılPara mutluluk için yeterli bir sebep olsaydı ben zaten aşırı mutlu bir insan olurdum.. mutluluk para değildir para çok şeydir ama mutluluk için yeterli değildir istersem tomarlarca olsun..
12 Yorumla- 1 yıl
Ama mutlulugun onemli bir yapi tasidir diyebilirmiyiz 😅😅
- 1 yıl
Katkısı vardır diyebiliriz))
1 yılİki gün önce kına ve nikah için her şeyi aldım 15k tuttu benim almak istediğim çok şeey var aylık 100k gelse mutlu olurum aslında rahat sevdiklerime de hediye alırdım
16 Yorumla- 1 yıl
Niye hiç demiyorsun yakında göbek atacaz diye :D Sevdimm tutucu kadınları severim :) 15 k nikah ve kına için uygun bir alışveriş olmuş. Umarım secdiceğinle birlikte musmutlu olur 100 bin değil en az 1 milyon kazanırsınız aydaaa oooh...
- 1 yıl
Ya ben değil ajdjakdka dayım ikinciye evleniyor biz hala sapız ahshahsha
- 1 yıl
O zaman dayına yok, o kazanmasın lakjfnasbjk :D
- 1 yıl
Biz daha 1. bulamadık adam ikinciye evleniyor, hakkımı helal etmiyem :D
- 1 yıl
Ay çok strese girdi deme demee 😂 ama ben de aynı tepkiyi veriyorum sus mızmızlanma diye kızıyorum
- 1 yıl
afhjasbfhjas hayırlısı olsun Alalh tek yastıkta kocatsın bu sefer inş ne diyim :D
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tamamen sana ve beklentilerine bağlı bir şey aslında! 😊 Maddi mutluluk kişiden kişiye değişir çünkü herkesin ihtiyaçları ve hayalleri farklı. Kimisi şehirde daha sakin bir hayat için yeterli para der, kimisi dünyayı gezmek ister.
Önemli olan, maddiyatın sadece bir araç olduğunu unutmamak. Belki düzenli birikim yaparak ve harcamalarını kontrol altına alarak mevcut gelirini en verimli şekilde kullanabilirsin. Kendine sormak lazım: Neyle ve nasıl gerçekten mutlu olurum? Parayla saadet belki tam değil ama rahatlık kaçınılmaz! 💰✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
23Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23,3b cevap paylaştı.
u 1 yılBol sıfırlı olsun gerisi önemli değil
30 Yorumla
1 yılHayatta her şey para değil paranında işe yaramadığı anlar vardır ila ki bu yüzden para sevmem para sevenide sevmem :)
12 Yorumla- 1 yıl
Günlük felsefi dozajmızı da aldığımıza göre size kaç para lazım jkafaskjf
- 1 yıl
Yazlık almak istiyorum desem :D
1 yılsu an mutluyum, maddiyatla asiri mutlu olmam ama dunyayi gezmek ve insanlara yardimda bulunmak icin yetecek bir miktar beni daha da mutlu ederdi
13 Yorumla- 1 yıl
Gonlu bol insan umarim sandigindan fazlasi gecer eline...
- 1 yıl
cok tesekkur ederim, umarim once ihtiyaci olanlarin eline geçer 🙏🏻
- 1 yıl
Aminnn
1 yılİhtiyaçlarımı halletsem yeter. Öyle çok bi miktarda gözüm yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılVay brad pitt kardeşim🤣 pitte ki kadar olsa yeter galiba
11 Yorumla- 1 yıl
Allah nasip eder inş :D:D
- Para & Ekonomi konusunda 787 cevap paylaştı.
1 yılNe kadar yaşarım bilmiyorum ama şu an için 10 bin lira beni mutlu ederdi
20 Yorumla Ay hiç bilmiyorum ki yaa ev araba, eşya, gezmek vs hepsinin fiyatı değişken tâbi
10 Yorumla
1 yılNe kadar çok olursa o kadar iyi miktar belirtemem sjsjjs
10 YorumlaMiktar veremem ama kimseye muhtaç olmayacak kadar fazlasında hiçbir zaman gözüm olmadı.
10 Yorumla
1 yılHayatım düzende çok şükür. Biraz huzur istiyorum Sadece..
20 Yorumla
1 yılPara değilde uğraşmak için bir amacım olması mutlu ederdi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl20 milyon olur ya güzel olur.
5 milyona kendime ev alırım kalanı faiz borsa falan yerim mis gibi20 YorumlaPara beni mutlu etmez
23 Yorumla- 1 yıl
Ne sizi mutlu eder hanimefendi?
- 1 yıl
Para olmadan huzur olur mu ki?
Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Borçlarımı ödeyecek kadar olsa yeter
14 Yorumla- 1 yıl
Çok mu acaba borçlar?
- 1 yıl
Allah kolaylık versin yardımcın olsun. Umarım çok rahat bir şekilde ödeyebilirsin kank...
Para & Ekonomi konusunda 579 cevap paylaştı. Para değil iyilik beni mutlu eder
13 Yorumla- 1 yıl
Kaç paralık iyilik :D
- 1 yıl
Ne güzel maşallah
1 yılBir duyguyu parayla satın alamazsınjz
11 Yorumla- 1 yıl
Kalan tum duygular icin mastercard falan diyormusum abznxj
- Para & Ekonomi konusunda 402 cevap paylaştı.
1 yılBanka mı soyucaksın benim için ahhdd
13 Yorumla- 1 yıl
Bonnie m olmadan clyde mi olurmus 😆 Gel beraber soyalim 😋😋
- 1 yıl
Yanarken beni de yakacaksın yani shdh
- 1 yıl
Ehh , ya bu meyveyi beraber yeriz ya da zokayi ikimizde yeriz 😆 Su bankayi soyalim da nasil olsa beni kandirmak kolay kalani senin vicdanina kalmis 😂
s 1 yılAzcık 🤏 şu kadar
13 Yorumla- 1 yıl
Ölcu tanidik geldi 😅
- 1 yıl
Paradan söz ettim üstüne alınma hemen sjjs
- 1 yıl
Sorun yok 😂
1 yılMiktar önemli değil para beni mutlu etmez çünkü ben ruh hastasıyım varlık içinde olsamda ruhum gülmez
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 308 cevap paylaştı.
1 yıl128 Milyar Dolar Olsa Hiç Fena Olmaz😎
13 Yorumla- 1 yıl
iiiiiiiiiuuuuwwwwww dattt dattttt...
- 1 yıl
Cass casss gıleeyyyy 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ahahaha siren sesleri efenim silivri soğuktur diyorlar :D
1 yılBunu hiç düşünmedim. Galiba büyük hedeflerim yok.
10 Yorumla
1 yıl5 milyon TL yeter fazlasında gözüm yok
10 Yorumla
1 yılŞu an için 1 milyon dolar yetiyo bana.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 856 cevap paylaştı.
1 yıl50 milyon TL iş görür.
10 Yorumla İşim olmadı olmaz da, ticaret gayet iyi.
10 Yorumla
1 yılİhtiyaçlarimi alacak kadar
10 YorumlaMiktarini okuyamayacagim kadar dbdsbs
10 Yorumla
1 yıl100 milyon dolar
10 Yorumla
1 yılParayla ne mutlu olurum ne hayatım düzene girer
10 Yorumla
1 yılPara falan değilde düşünülmek yeterli
10 Yorumla
1 yıl1 milyon kuveyt dinarı
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılBir kaç milyon dolar yeter
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 463 cevap paylaştı.
1 yıl15 milyon TL kafi
Gerisini ben hallederim10 Yorumla Bir 3 milyon olsa işimi görürdü
10 Yorumla
1 yılBana 100 milyon dolar yeter bence
11 Yorumla- 1 yıl
Çok makul bir rakam olmadı mı o :D
1 yılÇoğğğ parağğğ
13 Yorumla- 1 yıl
50 kuruş ve ha sigara alacam lkjsbfajks
- 1 yıl
Düştü kaybettim🙁
- 1 yıl
:((((
1 yıl2 milyar dolar
16 Yorumla- 1 yıl
Uha Hakan maliyimi satın aldın naptın :D
- 1 yıl
Bu az bir rakam
Hayalimdeki malikane amerika bazlı konuşuyorum 200 milyon dolar yat 200 milyon dolar uçak helikopter onlarda 200 milyon dolar. 1 milyar dolarıda faize koyup ölene kadar lüks içinde yaşayacağım hedef bu - 1 yıl
İnşallah ya, keşke nasip olsa...
- 1 yıl
İnşallah benim ümidim var.
- 1 yıl
Hedef ne kadar büyük olursa, o kadar yol alırsın. Hedefi büyük tutanlara saygım var. Varamasanda bizden fazla yol alacağın garanti. BU yüzden destekliyorum seni. Umid etmeden sonuçta olmuyor.
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim. Aslında zor değil 20 kişi toplansa ortak iş yapsak max 1 seneye işi 10 katına 10 sene sonra da hayalimizdeki tutarlara ulaşıyoruz.
1 yıl120 katrilyon dolar
11 Yorumla- 1 yıl
Ülke mi kuracaksın yaa :D
1 yıl20 milyon
12 Yorumla- 1 yıl
TL mi dolar mi sterlin mi 😅
- 1 yıl
Dolar abartı olur TL 😆
Çok para
11 Yorumla- 1 yıl
Mesela 100 milyon tl gibi mi?
Çok para
14 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar cok 😂
- 1 yıl
Bugatti mi istiyorsunuz hanimefendi 😆
Gizli Üye(30-35)1 yıl10 milyon TL ederdi ve daha fazlası
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 550 cevap paylaştı. 100.000 dolar idare eder.
10 YorumlaÇok para
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 775 cevap paylaştı. Çok para
10 Yorumla
1 yıletmiyor nedense hiç bir şey mutlu etmiyor
10 Yorumla
1 yıl2,5 milyon ₺
10 Yorumla
1 yılAylık 100k
10 Yorumla
1 yılSonsuz para
10 Yorumla
1 yılÇok para