Herkes zengin olacak diye bir şey yok. Hayatın dengesi bu. Herkes zengin olacaksa küçük işleri kimler yapacak? Sen ağa ben ağa inekleri kim sağa.
Gelde bunu kızlara anlat. İşlerine gelmiyo anlamak
Gelde bunu kızlara anlat. İşlerine gelmiyo anlamak
Çünkü bizim ortadoğu zihniyeti sağolsun erkekler maddi durumu ne olursa olsun eşi ev hanımlığına yatkın olsun beklentisine giriyor ve ev işlerinden kaçıyor.
Bu durum tabi zenginde pek sorun olmuyor. Neden? Kadın bunalsa alıyor tatillere götürüyor, bir değişiyim dese ünlü bir kuaför randevusunu alıyor falan.
Ancak fakir erkeğin eşi hem çalışıp, eve belki de daha fazla getirip üstüne de eşi ev işi bekleyince tabi sinirleniyor. Çünkü bir gönül alma ile de karşılaşamıyor.
Belki siz ev işlerini maddiyatı paylaştığınız gibi paylaşma taraftarısınızdır, onu bilmiyorum. Ama genel olarak evliliklerde durum bu olduğundan kadınlar fakir erkekle evlilik konusuna önyargılı yaklaşırlar.
Sonuç olarak sevmek sevilmek bizim de hakkımız
Kusura bakma ama böyle düşünen kızların da hakkı değil
Bana göre erkek çalışıp evini geçindirmek zorunda. Kadın ev kadınlığını yapmak zorunda. Kadının çalışmasıni kadının çalıştırılip onun sırtından geçinmesini doğru bulmuyorum. Erkek adam kadınını çalıştırmaz. Kadının görevi evinin içinde sadece
Hayat çift yönlü sayılır, haklısın. Para elbette bir araç, mutluluğun anahtarı değil. Ama bazı insanlar, özellikle ilişkide maddi güvence görmek isteyebilirler. Bu içtenlikle sevmediğin anlamına gelmez, herkesin beklentisi ve hayat motivasyonu farklı. 😉 Sen dürüst, azimli biri olduktan sonra, değerini anlayan birini bulman uzun sürmez! Kaçma, sen olduğun gibi kal. 🙌
Cevap
3Cevap
Öyle bir şey yok sadece çirkin erkekler biz onu istemeyince kadınlar fakir erkek sevmiyor bahanesine sığınıyor
Bak bak bahaneye bak. Valla sizde bahane de bitmez
Fakir erkeği sadece kızlar değil ki yeri geliyo babaları bile sevmiyor.
Ya fakir de değilim, şükür kimseye muhtaç değilim. Alın terimle paramı kazaniyorm.
gözleri yüksekte hep ondan
gelmez menfaatçi insan
Öyle yani sevilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?