Yurt disina gidilince cok. doviz kazaniliyor mu?

Bu gun. Cok uzucu. bir Olay yasadim yabanci ulkede tam 42. Yil yasamis ama hic bir sey. Yapamamis. Geri. Turkiyeye donus. Parasi olmayan. birine yol parasi yardimi yaptim icim eridi? 30 yasinda bir hayal ile gel. doviz. kazanirim. diye. ama tam 42 yil sonra cebinde. Turkiyeye donecek parasi yok? Aslinda neden? Cunku o yurt disina gidildiginde. Hemen is. Hemen kalacak yer bulacagini saniyordu ( ama ogrendiki calisma izni olmadan is yok is olmayinca. Kalacak yeri nasil bulacak? Yillarca bir umitle yasamis tamam? Ama erkenden doneyim diye dusunmemis? ve tam 42 yil sonra Turkiyeye donecek parasi yoktu. bizler vermesek. ne yapacakti? bilmiyorum. Sonuc. Yabanci ulkeye gitmeyi planliyorsaniz. nasil. Oturma izni. alirim. sorusunu unutmayin bu anlattigim kisi tam 42. Yil kacak. hic Turkiyeye gitmeden yasamis 🤔. aklim almiyor

Güncellemeler
10 ay
42. Yilda. Neden. Para yapamadi. Cunku. Kacakti. Herkes saniyor ki. Yurt disina gidilince. Hemen. Yer. Calisma. izni. Veriliyor. En kucuk yer. Aylik. 1000. Euro veya. 1500 dolar. Aylik kazanacaginiz. 1700. E. veya dolar. Yemek telefon. V. S. bunlarida ekleyin. Kazandiginiz. Turkiyedeki gibi. Yetmez. Ve. Kacaksaniz. Ehliyet Ve. Banka. Hesabida. Acamazssiniz. Oturum izni. En. Az. 5 yil surer. Teminat Ve. Avukat. Paralari odenmesi gerekir
Yurt disina gidilince cok. doviz kazaniliyor mu?