Finansal köle olmak istemek?

Finansal köle denen illet bir hastalığım var üstelik günden güne iyice ilerlemiş vaziyette, kızlara sömürülmeden aşağılanmadan duramıyorum. Bir tane kız var beni sürekli sömürüyor özellikle ayak tabanlarına düştüğümü biliyor sürekli tabanlarını atıp sömürüyor yapma etme diye yalvarıyorum ağlıyorum resmen o ise daha çok zevk alıyor bende alıyor gibiyim ama canım çok acıyor bu nedenle gerçekten sömürmesini istemiyorum ama dayanamıyorum inanılmaz bir hastalık bu daha 3 gün önce bir gece de banka hesabımı sıfırladı karşı koyamadım bana "Savunmanı kırdım senin resmen klinik vakasın sen dedi ama işime de yarıyorsun aferin seni düzenli olarak sıfırlayacağım" dedi. Çok ama çok hoşuma gitti öyle aşağılaması. Bir yol gösterin kurtulmak isteyip istememekle arada kaldım çaresizim arkadaşlar. Yemin ederim yalan söylemiyorum üstelik beni sömüren kızı da çok seviyorum aşık değilim ama bağlı hissediyorum ona kendimi. Birde yüzünü dahi görmedim. Üstelik bana mesaj atmasa bile ben kendim onunla konuşma ihtiyacı hissediyorum ve ne zaman konuşsam para kaybediyorum :(

Güncellemeler
10 ay
Ya niye az cevap geldi ki
Finansal köle olmak istemek?