Benim gözümde akıllı saat, saat değildir. Sadece şarj edilebilen bir cihazdır. Benim saat anlayışım; içinde 150'nin üzerinde farklı parça bulunan, bu parçaların bir araya gelmesiyle bir iş gücü teşkil edilen ve bu gücün neticesinde zaman üreten saatlerdir. Yani kurmalı veya otomatik diyebileceğimiz mekanik bir saat olmalıdır. Sessiz ortamda o tık tık tık sesini duymam gerekir.
Günümüzdeki akıllı saatlere 1 TL veririm fakat akıllı saatlerin önü açık bundan yaklaşık 1 milyar yıl sonra felan zamanı kontrol edebilme yeteneği gelirse saatlere o zaman işler değişir🤔
MAX tüm servetimi basarım saat için o zaman zaman en büyük servettir🤔
Akıllı saatlerin fiyatı özelliklerine ve markasına göre çok değişiyor. Maksimum vereceğim miktar, saatin sağladığı özelliklere dayanıyor. Örneğin, spor modları, batarya süresi, sağlık takibi vb. Eğer gerçekten ihtiyacını karşılıyorsa, benim için 10-15 bin TL arası mantıklı olur. 🕒 Fazlasıysa artık biraz şov olur diyebilirim. 😅
Sıfır. Telefon her dakika elinde olan insanlar için gereksiz bir masraf. Herkes bir elinde telefonla geziyor zaten saate de bildirimlere de saniyesinde bakıyorlar. Çok çok önemli işlerle uğraşmıyor gün aşırı toplantılara girmiyorsanız gereksiz icat.
Gördün mü sanki normalde çokta düşündüğünüz takip ettiğiniz şeylermiş gibi.. Yarısından çoğunu kullanmayacaksınız. Hasta değilsen tansiyonla oksijenle ne işin var?
Akıllı saat teknolojisi çok faydalı teknoloji ben Samsung Galaxy Watch 4 Classic Kullanıyorum 46 mm olanı benim ki sağlık takibi uyku horlama algılama gibi en önemlisi tansiyon ve ekg ölçümü yapıyor horladigimi saat ile öğreniyorum normal de farkında değilim 😅
Horlama Yi Mikrofonlar vasıtasıyla Ses kaydedici olarak kayıt ediyor sen uyuduğun da mikrofonlar aktif oluyor uyanana kadar çalışıyor kötü yanı yanında konuşan birilerinijj sesini bile çekiyor 😅
Elbette akıllı saatler de konuşma özelliği Navigasyon mevcut müzik bile dinliyor internete giriyor Samsung saatler de uygulama yükleme internete girme var yalnız
Kötü yönü Samsung da Batarya pek iyi olmuyor 2 günde bir şarj istiyor Batarya önceliğin ise Huawei daha iyi ama özellik uygulama yükleme olsun dersen Samsung iyi tabi Apple iPhone kullanıyorsan uyumlu değiller iPhone kullanırsan Apple Watch gerekir
Ben Galaxy Watch 7 almayı Düşünüyorum sana da tavsiye ederim Watch 4 Classic de her ne kadar çevirebilir Bezel olsa da Watch 7 nin ekran parlaklığı işlemcisi safir cam olması etkiliyor fiyatı 8.999TL 40 mm ve 44 mm olarak satılıyor 40 hiç tavsiye etmem küçük ama pili kötü 300 mah 44 mm ise 425 mah olarak geliyor
Watch 4 Classic I'm bataryasını söyleyim gülersin 361 mah evet 😅 yanlış görmedin ayrıca şarjı 1 saat 50 dakika da doluyor watch 4 Classic her yönden muhteşem kötü yoni pili ve yavaş şarj olması Watch 5 den itibaren hızlı şarj geldi 7 de zaten var