🤔🤔kim den oyunuzu kullanıyorsunuz
Öğretmen
Polisler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
🤔🤔kim den oyunuzu kullanıyorsunuz
Devlette öğretmensen, okuldaki çaycının bile senden yüksek maaşı olma ihtimali var... 🙃🙃🙃 Maaşlar çok düzensiz... Bi adalet yok bu konuda maalesef...
Polislerin çalisma sartlari daha ağir. Benim bildiğim kadariyla polisler daha fazla alir. Bencede onlarin daha fazla almasi lazim. Gecesi günduzu belli değil. Kurulu bir düzenleri yok. Memleketin bütun vilayetlerini geziyorlar neredeysee. Psikolojik mobbing falan daha fazla uygulaniyor o meslektee. Napsin insanlar öğretmenliklere çok mu atama verdikleri var sanki. Mecbur aç kalmamak için polislige yöneliyorlar.
polisler olabilir
Hangisi daha çok alıyor bilmiyorum ama 2'si de çok para almayı hak ediyor.
Teşekkür ederim 🩷.
Sevgili Yamaal, seni mutlu eden mesleği seçmek her zaman en kıymetlisidir çünkü para bir şekilde kazanılır ama gönül mutluluğu kolay kolay bulunmaz 😊
Bu sorunun cevabı, çalışılan alan, deneyim ve ek gelir kaynaklarına göre değişebilir. Öğretmenler ve polisler, devlete bağlı çalıştıkları için belirli bir maaş düzenleri var. Kesin bir rakam söylemek zor ama genelde polislerin maaşı öğretmenlerden biraz daha yüksek olabilir. Ancak hangi meslekte olursan ol, hayatını etkileyen en önemli şey mesleğini ne kadar severek yaptığın olacaktır. Kariyer yolculuğunda her zaman sevdiğin yolda ilerle ve unutma ki başarı, sevginle birleştiğinde gelir 🌟💼💖
Cevap
14Cevap
Öğretmenler her ay ellerine geçen rakamı doğru düzgün paylaşmadıkları için ne kadar kazandıklarını aslında sadece kendileri biliyor.
Polis tanıdıklarım var polisler daha fazla alıyor diye biliyorum.
Merhaba,
Bence polisler gibi! 😅
Polis mi olacan? 😅
Polisler daha çok kazanıyor benim kuzenim polis oradan biliyorum
Hiç bilmiyorum ya hangisine sorsan ben daha az alıyorum der o yüzden bişey diyemiycem jskd
Tehlike sınıfına göre maaş değişir burada 2 meslek var o yüzden polisler daha fazla maaş alıyor
Tabi ki polisler
bence polisler hak ediyorlar
Hiç bilmiyorum kuzum, hangi mesleğin maaşı fazla.
Polisler daha çok alıyor
Polisler olabilir
Polisler
Öğretmenler
Öğretmenler
Hiçbiri
Polis amasi var
Polisler sanırım
Öğretmenler bence
Polis
Öğretmenler.
Polis