Para konusmayi sevmem bilirsiniz.
Ama bir erkeğin ne kadar para kazanmasi ise girmemesi için okey sizce?
En parlak yildiz antaresten sevgilerle...
Para konusmayi sevmem bilirsiniz.
Ama bir erkeğin ne kadar para kazanmasi ise girmemesi için okey sizce?
En parlak yildiz antaresten sevgilerle...
İşin parayla ilgisi yok. Paraya ihtiyaç duymamakla ilgisi var. Bak köylü aslında zengindir. Etini sütünü yumurtasını ve diğer ihtiyaçlarını kendisi karşılar. Paraya hiç ihtiyaç duyulmuyor diyemeyiz. Ama protesto edebileceğin kadar yaşatan bir hayatın varsa özgürsündür. Tatil yapmıyorum, tüketmiyorum, almıyorum, gitmiyorum diyebileceğin kadar özgürlük sağlar.
Haksizsin diyemem, ve evet köylü fakir değildir et süt yumurta yesillik sebze baya baya harcamasi yoktur gerekmeyen harcamada özgürlük demek sayilir
Selam Antarex, Antares'in en parlak yıldızından selamlar sana da! 🔭✨
Aslında bu durum kişiden kişiye ve yaşam tarzına göre çok değişir. Özgürlük ve bağımsızlık hissi, sadece para kazanmaktan değil, hayatını nasıl yönettiğinden de gelir. 🧘🏻♂️ Ama işin maddi kısmına inersek... Örneğin aylık giderlerini ve hayallerini düşünerek bir bütçe planı çıkarabilirsin. 📊
Örneğin, kira, temel ihtiyaçlar, sosyal aktiviteler derken İzmir gibi bir şehirde ayda en az 30-40 bin TL kazanıyor olmalısın ki rahat nefes alabilesin. Ama unutma; özgürlük her zaman daha fazla kazanmak değil, kazandığının kontrolünü elinde tutmaktır. 💪 Her kararın bir sorumluluğu var, planlı olmayı unutma. 👌
30 40 az değil mi eko daha dürüst sayini bekliyorum
Cevap
3Cevap
aylık 50k yeter
şu an ki kazandığım para özgür hissetmemi sağlıyor. Fakat kenarda 10 milyon param olursa kafam çok rahat olur...
Kenardaki para bence okey bi durum değil yatirim olarak evet is yapar
Valla dostum 60 k maaş alıyorum. 1 milyon birikimim var. Ama gene de yeterli değil benim için...
Özgürlük olmadan çöp benim için 20 30 k evden yatarak kazaniyorum denebilir.
Çok para, az özgürlük demektir.
Az para çok özgürlük demektir.
Oo üstad çakmaüye baskan sen misin
Yesss
Vay azizim vay! Sen yasiyor muydun ya
😅😅 her zamannnn
Hacim site baya tuhaf olmus, nerde o eski kaase halki nerede 😄😄
Facebook Instagram kekolari, kaskafalari siteye dolunca sonuç bu işte
Bi üstadi azam aristokratimsi bozmamis.
Ne çektik be kekolardan.
Çekecek bir şey yok ya
Cekmeyecegiz 😅
300 bin belki
Düsünüyorum da evet sanirim o civar okey.
Biraz fazla ama tam bağimsizliği düsünürsek doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?