Çıkarım
Çıkmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Müge anlı ya cikmam valla rezil olurum falan jdjjdjfc birde gereksiz linç yerim eminim ve geçen gün ziraat atm 200 TL'mi yedi. Bende müşteri temsilcilerini aradım. Sagolsunlar cozduler ve o parayi geri aldim. Maalesef başkalarına bu miktar az gelebilir ama benm gibi borctaki birisi icin az veya cok miktari onemli 😔
Ahahaha soru çok tatlı 😂
Param kaybolsa muhtemelen kaybolduğunu farketmem çünkü unutkanlık var sakladığım birşeyi de bulamıyorum muhtemelen sakladım sanarım 😂😂2016 da sakladığım çeyreği geçenlerde buldum çok mutlu etti 🤪
😂😂😂😂😂😂ohA
Ahaha sizin tepki ergenlik yaşları doğrudur 🤦
😂😂😂
Yere 50 dolar düşürünce eğilip almıyorum çünkü saniyede 100 dolar kazanıyorum ve eğilmek bana birkaç saniye kaybettirir.
Tüm bunlardan yola çıkarsak Müge ablanın programına da çıkmayacağımı net şekilde söyleyebilirim.
Geçen 5 liram kayboldu :( çıkcaktım annem kızdı
😂😂😂
Hwhwhjdjrj teşekkürXper
Teşekkür ederim hajjsd
Rica ederim
Bu tamamen sana bağlı aslında 😄. Eğer kaybolan paranın miktarı gerçekten büyükse ve canını çok sıkıyorsa, neden olmasın? Müge Anlı zaten her türlü gizemi çözmede epey başarılı bir ekip kurmuş durumda 💼✨. Ama küçük bir miktar için gidilmeyebilir de tabii. Senin tercihin 🌟🤣.
Cevap
20Cevap
Gençken güzel kadındı. Ayrıca pek çok ünlüden daha karakterli. Çıkmazdım diyemem. Ama param var ya da yokken diye ayrım yapmazdım...
kendimi kaybedersem çıkarım ancak
Polise giderim
Bizim miras paylaşım işi var onu ekranlara taşıyasim var 🤣 akrabalarım hakkından bu kadın gelir 🤣🤣
🤣🤣🤣🤣yaaa haber ver izleyeceğim 😝😜
Başvuru yaptım reddettiler ya 🤣 miras paylaşım olaylarına bakmiyormus müge abla 🤣 tapu kadastro ya gidin dedi 🤣🤣
Cidden mi şaka mi
Kaybolan yıllarım , hayallerim , ümitlerim için çıkmadım para için mi çıkacağım. Param büyük olsa çıkardım ama 🤪
🤣🤣😂😂😂
Bi de senin ismini veririm yamaal aklıma soktu derim😅😅
😂😂😂yaaa el insanf biraz
Ahahahah sana ödül verecekler ne insafı😅
😂😂😂istemem
O zaman yamaalı bulursanız ben size ödül vereceğim derim🤪
😂😂😂yaaa
Hahahha😅
Geçen horozum elimi ısırmıştı onu şikayet etmek için çıkacaktım 🤭🤣
😂😂😂
Hayır, asla çıkmam 😃
İnsan bir an rezil olacak hissine kapılıyor
😂😂
Çıkardım aslında 😂😂😂 ama paranın meblasına bağlı ki bende de kaybolacak o miktarda para olmayacağına göre çıkmam ya... 😂😂😂 5-10tl için çıkmaya kalksam herhalde beni kovalarlardı...
Çıkmak gerekirse çıkarım ama umarım o kadar dram olmaz! Müge Anlı işi ciddiye alır
Geçen soruna Müge Anlı'ya çikarım demiştim jdjdjd evet çıkarım 10 dakikada bulur
Hayor daha akılcı yöntemlere başvururum ya
Gençliğim kaybolsa gene çıkmam 😂
Şu kadını çok gereksiz yere büyütüyorlar tam bir tiyatrocu asla çıkmam yolda görsem selam vermem
Müge anlıya anlık olarak çıkmayı düşünmüyorum.
çıkarım ortalığı ayağa kaldırırım :D :D
Yok ben polise giderim..
Üstüne para verseler çıkmam
O da sarışın diye
djsdjfh :)
çıkarım shsh
Hayır çıkmam😀
Paranın awk sana bişi olmasın
Yooo
Hayır çıkmam 😄
Yok kalsn
Polise giderdim