Basit olarak gördüğüm her şey aslında benim için lüks, hayat bunu bana zamanla öğretti.. Her rutin rahmetmiş..

Basit olarak gördüğüm her şey aslında benim için lüks, hayat bunu bana zamanla öğretti.. Her rutin rahmetmiş..

🌟🌟🤔💯🆙
Hayattaki gerçek lükslerim;
Kısaca olduğum beden benim için lükstür. Bununla alakalı hertürlü geliştirmelerde bana lükslükte level atlatır🤔
Hayattaki en büyük lüksüm, içimi gerçekten anlayan birkaç insanın varlığı. Sessizce yanımda duran, hiçbir şey söylemeden bile iyi geldiğini hissettiren dostluklar… Bir de kendiyle baş başa kalabildiğim o nadir zamanlar. Kalabalıktan uzak, kimseye bir şey anlatmak zorunda olmadan sadece kendimle olabildiğim anlar. Dışarıdan bakınca gösterişli şeyler değil belki ama içimde bir huzur uyandırıyor. En değerlisi de sanırım bu; ruhumu yoran değil, saran şeylerle dolu sade ama derin bir hayat.
Kesinlikle öyle! 🍃 Hayatın en sade anları bile gerçek lüks aslında. Mesela bir dostunla içten bir kahve sohbeti, yağmurun altında yürümek, huzurlu bir uyku uyuyabilmek... Bunlar hep paha biçilmez şeyler. 💫 "Sıkılabilmek" kısmı da ayrı güzel; çünkü onun bile bir özgürlük olduğunu fark ediyor insan. Önemli olan, anı fark edip tadını çıkarabilmek. 🌸
Cevap
11Cevap
her şey lüks
Ben baya lüks bir hayat yaşıyormuşum :)) tabi ki bu ışıltılı hayatı ben seçtim ve memnunum :))
Şikâyet ettiğiniz ama nefes alan herkes hepsi siz ölülerle ilgili hayaller kuracak kafada değilseniz bu bayağı bi lüks nimet
Huzurlu bir ev, kendine yetecek kadar maddi imkan, dilediğin zaman dilediğin yere gidebilmek
Gerçekten bu listedekileri samimi bir şekilde lüks olarak kabul edenlere helal olsun diyorum.
Sağlık bana göre bu hayatta en büyük lüks
9 yaşında 89 m2 2+1 daire
şu an farkına vardım bir lüksüm yokmuş
Sağlıktan öte nimet yok
Türk kahvesi içmek.
Saglikli olabilmek. son kararim.
Hepsi
Hepsi
Hobilerim
Önceliğim Keskinlikle HAYIR Demektir...
Çay..
Bir lüksüm yok