Keşke hiç dogmasaydim?

Gençler ben 13 yıllık öğretmenim, evim arabam yok, ruh sagligim da yok artık, ben atandım 5 yıl eve para verdim tüm maaşı, ama annem babam inkar ediyor , bankadan verdim , sıkıntı değil, normalde hala da verirdim, ama ben tüm maaşımı silip süpürüp verirken ,2 abim çalışmıyordu, biri sonradan iş buldu onu da hemen evlendirdiler , annem usutune para verdi yani ondan 1 kuruş fayda yok, diğeri de işsizdi ve kumar oynuyordu, annem de evde bir benden n. fret eder, kpps çalışırken sürekli bele kavga etti, para verdiğimde de o ve kızkardeşimle beraber sürekli benle kavga etti, kizkardesim bana saldirirdi, yani yine de verdim para, 6 kardeşiz o zamanlar 2 kişi calisirdik, şimdi 6 kişi 2 si evli, 2 si başka şehirde evde 2 kişiyiz, ama ne olsa para ile ilgili artık akla ben geliyorum, ben para vermek istemiyorum, kendim de harcamiyorum, vermek istememin sebebi beni insan yerine koymadılar hiç koymuyorlar , ben tüm maaşı kaç yıl verdim yararın yok der, kardeşim bir kuruş vermez gözünün içine bakar, şimdi araba alsam alabilirim ama hevesim yok, sürekli beni aşağılayan ailem 6 kardeşten bir bana mı yukleniyor, diğer kardeşlerime araba al demiyor bana diyor, yok başka kizlar eve bakıyor , bekar olanlar, bu para vermiyor diyor, ben 5 yıl boyunca verdim, şu ana kadar sadece faturayı verseydim 5 yıl tüm maaşı verdiğim kadar olmazdı, bir de heves bırakmadılar, gözleri sürekli benim maasta, erkek kardeşim 5 yıldır çalışıyor araba , aldı 3unun maaşı benimkinden çok anneme yararları yol, en çok asagiladiklarindam istiyor, eğer normal bir aile olsaydı alırdım gezdirirdim ama en küçük basarimda beni aşağılarda annem, öğretmen oldun bir b. ok mu oldun derdi, arabayı alsam burnumdan geitrir, bir de benim malımı hiç umursamaz, başkasının bir çöpünü saklar, erkek kardeşimin arabası var , burada yaşamıyor ama geldiğinde 1 kez hadi sizi gezdireyim demedi, benle 4 aydır aynı evde konuşmayan kadın, bugün iki kelime etti yine canımı sıktı, araba almıyor mu diye sormuş arkadaşı, dedim deseydin yıllarca verdi , bakın 5 sene verdim , sonrasında alsam alordim ama evde çok kavgalar oldu, yaşam enerjim kalmadı, onların benim iyiligimi düşünmediklerini anladım, bir yanım yöne açıyor, bak benim iyiligimi dusundukllerini bilsem ölene kadar veririm para, gezdirirdim , tozariz, ama kadın geçen bana baktı saçında beyaz yok, kızkardeşinin nasıl beyazlamış , senin derdin yok, kadın benim dertli olmamı istiyor, Allah'tan sonra halam geldi onun saçı bembeyaz ve annem ona gamsız der, ben de dedim senin saçların siyah halamda 1 tane siyah yok demekki gamsizlarin siyah olmuyor, bıktım valla yaşamak istemiyorum, sırf erken iş sahibi oldum diye, paramdan maaşımdan suçlu hissediyorum, bakın bilsem beni kullanmaya aklar, valla para önemli değil, emekli maaşı var sadece ama ben maaşın hepsini verirken bile dedikodumu yaptı, araba alsam kendim için alırım, onları da gezdirirdim ama 34 yaşında anladım anneme ben ne yapsam yaranamam, bir yanım anneme dünyaları vermek istiyor anne olarak, ama benim annem olarak da hiçbir sey yapmak istemiyorum

Güncellemeler
10 ay
Bir şey daha soracağım, bu yaşta, bu kadar yıllık çalışma hayatında olmama rağmen, arabamın olmaması , ise yürümek tuhaf mi ya da yanlış mı , ya da eziklik mıdır?
Keşke hiç dogmasaydim?