😂😂 ayy şu anda aşırı mutlu oldum dizi ve film de 4 cü sıradayım zâten

😂😂 ayy şu anda aşırı mutlu oldum dizi ve film de 4 cü sıradayım zâten
Emeklerine sağlık canım bence sana Bir Para & Ekonomi fenomenliği yakışır eğer talep etmediysen rehber ekibine yaz derim bir az daha soru sorarsan bu konuda fenomenligin gelir. Bu arada bende Fenomen olduğum Yeme İçme konusunda 8. Diyet & Beslenme konusunda ise 1. sıradayım ❤️
Hani sistem tarafından bazen yaptığın cevaplar Süper/Çok Süper Cevap seçiliyor ya birde üyeler tarafından En İyi Cevap bu ikisi de fenomenlik için soru sormak kadar değerli mesela ben fenomen adayı olduğum dönemde günlük çok süper cevap sayım 10 altına hiç düşmedi günlük EİC sayım da 30 altına hiç düşmemişti genelde 45 civarındaydı bir kaç defa 60 hatta 70 leri görmüştü kısacası ne kadar fazla EİC, ÇSC, ve soru o kadar hızlı fenomenlik demektir tabi bir az zaman da gerekli 😊
Harika başarılarının devamını diliyorum yeni fenomenlik geliyor desene 😅
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Tebrikler! 🎉🎉 Para ve ekonomi kategorisinde ilk 10’a girmek müthiş bir başarı! 💪 Özellikle bu yaşta böyle başarılar yakalaman harika bir başlangıç. Kendini sürekli geliştiriyor olman seni çok daha iyi yerlere taşıyacaktır. Diğer kategorilerde de yükseliyorsun gibi görünüyor, herkesin dikkatini çekiyorsun! Daha nice başarılara, yolun açık olsun. 🚀👏
Cevap
8Cevap
Bravo sana parayı seviyorsn haha 🙏👻😛
Buna nasl bakabiliyorsn ya ben de 100. Sıradakiymdr parada kesin
Hm evet bravo ya belki birinci olursn
Aferin sana çok iyi bir iş başarmışsın, namaz kılıyormusun peki
İşte şimdi oldu 👌👌👌
ne guzel umarım sitenin shibi olursun
Çok iyi tebrik ediyorum.
tebrik ederim :)
Tebrik ederim Yamal🌸
Hadi gözün aydın gadası