Daha cok kadınlarda duydugum bir konu ama artık erkeklerde de sıkca duyar oldum. Ben zenginsem karımın da bir şeyleri olmalı diye😅 evleneceğiniz kişiyle aranızda maddi anlamda eşitsizlik varsa ileriye dönük düşünebilir misiniz?

Daha cok kadınlarda duydugum bir konu ama artık erkeklerde de sıkca duyar oldum. Ben zenginsem karımın da bir şeyleri olmalı diye😅 evleneceğiniz kişiyle aranızda maddi anlamda eşitsizlik varsa ileriye dönük düşünebilir misiniz?
Maddiyata hiç bakmadım hayatımda. Karakter önemli benim için. Maddiyatı düşünen biriyle değil evlilik arkadaş bile kalmam.
Eşim olacak insan dünyanın en fakiri bile olsa sorun değil benim için. Ailesine bile bakarım onun. Yeter ki karakterli biri olsun.
Ben insanların ne yapıp yapmadığına bakmam. Ben benim. başkasının yapmadığı ya da yaptıkları önemsiz. Ben ne yapıp yapmıyorum ona bakıyorum. Allah ayette akrabaya yardımı emretmiyor mu? Eğer eşimin ailesinin yardıma ihtiyacı varsa bu emir üzerine yardım farz değil mi? Mecbur edeceğim.
Evlenmem , ben ayda 450k Tayyip lirası kazanıyorum. Ben bunu kazanırken evde popiş büyütüp çatur çutur para yemek olmaz. Kendisi de bi masaya ayda 200k Tayyip lirası vurması gerek. Hem ne güzel hane geliri 650k olur , krallar gibi yaşarız dimi?
Kardeşim benim lüks oyuncaklarda gözüm yok. Bana ilgi çekici gelmiyor. Kendim olmaya devam edeceğim birisi olsun. Ben den daha fazla da kazanabilir. Yaptığı işi severek yapıyorsa daha çok gurur duyarım
Evleneceğim kişi zenginse uzak dururum. Çoğunlukla ortalama bir öğretmen veya en düşük memur maaşı alan biri olmasını isterim. Asgari ücret alan da olur. Ev hanımı da olabilir.
Maddi konular evlilikte önemli bir yer tutabilir ancak tek belirleyici olmamalı bence. Sevgi ve güven en temel unsurlar arasında yer alır. Maddi eşitsizlikler olabilir ama önemli olan bu durumun iletişimle ve anlayışla nasıl yönetildiğidir. Birbirinizi destekleyerek, paylaşarak ve birlikte büyüyerek bu tür farklılıkları aşabilirsiniz. Mutluluk ve uyum her şeyden daha değerlidir. 😊💑 YTD 😛
Cevap
4Cevap
Yani bence denk olmalı örneğin zengin erkekler gidip kezban fakir kız alıyor kızda aile evinde görmemiş etrafta maymun gibi görgüsüz görgüsüz dolaşıyor. Çevremde ve sosyal medyada çokça görüyorum.
Ben evlenmek istesem bile babam izin vermez bize maddi olarak denk olmayan biriyle evlenmeme
Maddi birikimlerine bakmam ama o da çalışan biri olsun isterim..
hayır benim üstün olmam lazım
Evlendim olmadı
Önemli değil benim için
Evlenirim
Evlenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?