Bana bu şekilde davranmaya hakkı var mı? Yerimde olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hangi bölüm? Ve hiç hos degil yanı sen bi kadınsın kendi ayaklarının üstünde duruyorsun mesleğin var be güzel babanın tüm maaşını alması da ne ya cidden anlamıyorum cidden verme ya Çek resti gitsin bi yasa kadardır cidden aile de bi yere kadar yanı ben bi ay çalışacağım öğrenci çekeceğim hoca kahrı çekeceğim maaşımı babam alacak günde 250 lira verecek ayda 7.500 TL edecek eziyet çekeceğim yok oyle dünya cidden herkes yerini bilecek yerinde olsam çıkarım ayrı bi eve 1+1 ev bile yeter sana hayatımı kurarım
023 Yorumla
Soran1 yılODTÜ fizik mezunuyum yine fizik üzerine çalışıyorum. Sen daha hayata atılmadın, parayla işin yok, önce evlen yuva kur ondan sonra gerçek hayatı görürsün, paranı o zaman hak edersin diyor. Ayrı eve çıkmama kesinlikle karşılar. Babam emekli asker olduğu için ne kadar baskıcı olduğunu tahmin edebilirsiniz.
Soran1 yılÜcretli dergilerde araştırma yayınlamak için 200 300 dolar komisyon ödemem gerekiyor ödeyemediğim için profesörlerden utana sıkıla burs istiyorum ailem böyle böyle yapıyor diyemiyorum da kimseye.
Soran1 yılAldığım tüm ödenek bordro sistemine yansıdığı için ailemden gizli kenara para da ayıramıyorum
Soran1 yılAnkaralıyız Ankara’da yaşıyoruz
Soran1 yılEvliliğime bile karışıyor bana asker, polis, kolluk kuvvetleri mensubu biri ayarlamak istiyor
Soran1 yılAkademisyen, öğretmen erkeklere maalesef iyi gözle bakmıyor onlar yumuşak huylu olur seni onlara emanet etmem diyor
Soran1 yılO bu şekilde görüyor tam dediğim dedik, otoriter bir eş adayı istiyor. Uzman çavuş, astsubay gibi kişiler arıyor.
Soran1 yılBenden 2 yaş küçük kız kardeşim hastanede tıbbi sekreterlik yapıyor geçen yıl atandı. O kızın da parasına el koydu. Kıza günlük sadece yol parası veriyor 100 150 lira veriyor.
Soran1 yılKız benimle hemen hemen aynı maaşı alıyor. O haline şükrediyor çünkü onun mesleği benimki gibi stresli ve çok emek isteyen bir iş değil. Ben her açıdan yıpranıyorum.
Soran1 yılYani bilsem bu işe hiç bulaşmazdım gidip düz memurluk yapardım bu nedir ya
En İyi Cevaplar
11 ayBabanızın durumu olmayabilir, fiyatlardan bihaber olabilir. Buyuyunce anladım ki 1 kıyafet 10 yılda giyinebilen bir şey. Fiyat algısı geride kalmış olabilir. Veya sizin part time bir işe girip kendi kazancinizi kendinizin kazanmanizi istiyorsa olabilir. Boyle durumlarda aile ekonomisini bilmek lazım. kendimi bildim bileli anneme babama ekonomik durumu sorardım. durum nedir nereye ne para harcanıyor. paramiz var mı yoksa borcumuz var mı gibi.
00 Yorumla
1 yılBabadan çocuk gibi belirli bir yaştan sonra harçlık istenmez ve alınmaz. İhtiyaçları her insanın olabilir , bunun için çalışmak en mantıklısı ve en doğrusu . Ben soruna ve detayına göre cevap veriyorum. Bence baban haklı.
00 Yorumla
Ben senin yerinde olsam kesinlikle istifa notunu bırakırdım ve babama derdim ki "abime paramı gonderiyorsun baba onu anladım ama abim erkek olmasına rağmen ben niye onun evini geçindireyim ben eşek miyim o saate kadar çalışıp kahır çekip abim gitsin yesin yok öyle bir dünya çok istiyorsan kendin bak "o para benim hakkım benimde başıma bu geldi hep babama paramı veriyordum ama sert bir şekilde tepkimi koydum onlara
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Zor bir durum olduğunu anlıyorum. Babana yaklaşımını biraz daha sakinleştirip, ona neden daha fazla harçlığa ihtiyacın olduğunu açıklayarak iletişim kurmayı deneyebilirsin. Belki de bazı masraflarını veya ihtiyaçlarını ona daha iyi anlatmak seni anlayışla karşılamasını sağlar. Unutma, karşılıklı anlayış ve empati her zaman en iyi çözümlerden biridir. 😊🤝
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
22Cevap
Senin paranı almaya hakkı yokkkkk. Ayyy kafayı yiyeceğim. Sen hem okuyorsun hem çalışıyorsun yetiştirmen gereken şeyler var. Parana göz dikemezzzz, hem 65 bin tlye konuyor hem de aylık 500 tlyi mi çok görüyor? Bir de kiminle evleneceğine karışıyor!!! Bazı insanlar neden böyle kötü kalpli?
10 Yorumla
1 yılBenimde evlenmeden önce babam maaşıma el koyuyordu. Sadece yol parası veriyordu. Ondan kurtulmak için evlendim şu an çok pişmanım. Şimdiki aklım olsa evimi ayırırdım. 1+1 eşyalı uygun bi ev bulup hemen taşınmalısın bence. Aylık 20-30k harcasan geri kalanı biriktirirsin yatırım yaparsın. Hatta bana kalsa o maaşla kredi çekip ev alırım 1-1,5 milyona çok güzel 1+1’ler var. Aylık 20k ödersin krediye. En azından 2-3 sene sonra evin olur. Rahatına bakarsın
10 Yorumla
1 yılMadem 63k maaşın var neden tamamını veriyorsun ki? Ya ayrı eve çık kendi ayaklarının üzerinde dur, ya da evin giderlerine ortak olacak kadarını ver
13 Yorumla
Soran1 yılSen daha hayata atılmadın, parayla işin yok, önce evlen yuva kur ondan sonra gerçek hayatı görürsün, paranı o zaman hak edersin diyor.
- 1 yıl
Çalışıyorsun ve şu anda parayı hakediyorsun. Bence bundan sonra verme. Bazen isyanlar haklıdır ve gereklidir
- 1 yıl
Haketmesen o parayı sana yatırmazlar zaten
1 yılPazarlık yapardım. 400 de fit olurdum. Kızı olsam iki öperdim. Soyardım soğana çevirirdim. Ablamdan tecrübeliyim
16 Yorumla
Soran1 yılBu taktikler kesinlikle benim ailemde işlemez babam emekli asker
- 1 yıl
O zaman daha net bir şekilde gitmen lazım. Hesapla kağıt üzerinde ve ona de ki şu an ordu askerine gerekli teçhizat için yeterli ödemeyi yapmıyor. Bu şartlarda asker en kısa sürede isyan edebilir. Valla hesapla git yanına mantık adamı sonuçta.
- 1 yıl
Omg kendi paranı sana vermiyor. Aşağıda okudum babana söyle orası askeriye değil asabımı bozmasın
Soran1 yıl24 yaşındayım üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışıyorum 63 bin tl maaş alıyorum fakat babam maaşımda tamamen kontrol sahibi. Ayda bana bıraktığı 7500 tl cidden yetmiyor ama anlamıyor. Yeri geliyor uluslararası bir dergiye makale göndermem gerekiyor ama 200 300 dolar komisyon istiyorlar. Parayı kendim için değil yaptığım mesleği devam ettirmek için istiyorum faturalarıyla gösteriyorum fakat babam bunu bile umursamıyor. Dergilerin ücretini ödemek için profesörlerden burs dileniyorum dilencilik yapıyorum. Babam bunu bana layık görüyor.
- 1 yıl
Bu çok farklı bir durum. Parayı kendi mi kullanıyor adına birikim mi yapıyor. Üniversite öğrencileri 10 bin harcıyordur aylık baban saçmalıyor
Soran1 yılAbim 3 çocuğunu özel okulda okuttuğu için maddi sıkıntı yaşıyor parayı ona gönderiyor. Benden 2 yaş küçük kız kardeşim hastanede tıbbi sekreterlik yapıyor geçen yıl atandı. O kızın da parasına el koydu abime yolluyor. Kıza günlük sadece yol parası veriyor 100 150 lira veriyor.
Çok doğru demiş daha fazlasını istiyorsan git çalış sen gibi sizin için çalışıyoruz ya Hayret bir şey
02 Yorumla
Soran1 yıl24 yaşındayım üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışıyorum 63 bin tl maaş alıyorum fakat babam maaşıma el koyduğu için çok sıkıntı yaşıyorum. 7500 tl cidden yetmiyor. Yeri geliyor uluslararası bir dergiye makale göndermem gerekiyor ama 200 300 dolar komisyon istiyorlar. Parayı kendim için değil yaptığım mesleği devam ettirmek için istiyorum dilencilik mi yapayım ne yapayım
Aşırı toksik ne yazikki ama insan doğduğu evi secemez. Baban aklınca seni korumaya çalışıyor. Bence başka eve taşınmayı dusunebilirsin sonrası için ama yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin. Biraz daha sık dişini ve kendi ozgurlugunu ilan et
12 Yorumla- 1 yıl
Toksik mi? Ahahshs çok komik
Uzun uzun yazardım ama kısaca yazayım; babanı dinle ! ve kavga etme !
03 Yorumla
Soran1 yılMaaşımı almasını kabul edip kaderime razı mı geleyim bunun için mi o kadar emek verdim
- 1 yıl
Maaşını aldığınĵ bilmiyordum, bunu şimdi okudum, böyle yapıyorsa doğru değil tabi, senin adına birikim yaptığından emin olmuş olsan belki daha yumuşak ılımlı yaklaşabilirsin, babanı tanımadığım için nasıl birisi olduğunu ve niyetini bolmiyorum, ama ne olursa olsun senin maaşına ellememesi çok daha doğru olur, açıkçası tuhafıma gitti ve ayıp.
Soran1 yılAbim 3 çocuğunu özel okulda okuttuğu için maddi sıkıntı yaşıyor parayı ona gönderiyor. Benden 2 yaş küçük kız kardeşim hastanede tıbbi sekreterlik yapıyor geçen yıl atandı. O kızın da parasına el koydu abime yolluyor. Kıza günlük sadece yol parası veriyor 100 150 lira veriyor.
- Para & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı.
1 yılFazlasını istiyorsan git çalış kendi ayakları üstünde dur admaa yük olma sende 250 TL ye şükret
01 Yorumla
Soran1 yıl24 yaşındayım üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışıyorum 63 bin tl maaş alıyorum fakat babam maaşıma el koyduğu için çok sıkıntı yaşıyorum. Aylık 7500 tl cidden yetmiyor. Yeri geliyor uluslararası bir dergiye makale göndermem gerekiyor ama 200 300 dolar komisyon istiyorlar. Parayı kendim için değil yaptığım mesleği devam ettirmek için istiyorum dilencilik mi yapayım ne yapayım
1 yılÇalışıosn ayrı eve çık. Kaç yaşına gelmişsin hemde şikayet ediyorsun. Çelişki 😁
02 Yorumla
Soran1 yılSen daha hayata atılmadın, parayla işin yok, önce evlen yuva kur ondan sonra gerçek hayatı görürsün, paranı o zaman hak edersin diyor. Ayrı eve çıkmama kesinlikle karşılar.
- 1 yıl
İyide sen öğretiö görevlisisin yani cvp veremiomsn paran var özgür olablrsn bnce sende de sıkıntı var.
1 yılÇalışıp para kazanmayı öğren derim. Nereye kadar baba parası
07 Yorumla
Soran1 yılÜniversitede araştırma görevlisiyim ve maaşımın tamamını babam alıyor. Baba parası yemiyorum net maaş 63 bin tl.
- 1 yıl
Benim maaşım 90.000 babama veriyorum ama kendi ihtiyaçlarimida alıyorum. Üstelik sen o kadar alsan babandan harçlık almazsın en fazla öğrencisin
Soran1 yılBabamdan harçlık almıyorum babam maaşıma el koyduğu için bana kendi paramdan harçlık veriyor. Ayrıca evet hem öğrenciyim hem de akademik personelim. Yüksek lisans yapıyorum ve ayrıca üniversitede ders veriyorum.
- 1 yıl
Hocam madem akedemisyeniz neden evdeki hiyerarşiyi yok etmeyi bilmiyoruz. Soyledikleriniz arasında Cook çelişki var. Yalan söyluyorsunuz
Soran1 yılAile ayrı iş hayatı ayrı. Aileme rest mi çekeyim bu çok zor
- 1 yıl
Ben babamdan şu şekilde harçlık almayı kestim. Buyur baba bu sizin kendinizi idare edin bu da benim çünkü bu parayı getiren adamın kendine iyi bakması lazım harçlık alacak adam değilim
Soran1 yılSen daha hayata atılmadın, parayla işin yok, önce evlen yuva kur ondan sonra gerçek hayatı görürsün, paranı o zaman hak edersin diyor.
görüşmeleri kapa bildirelim lütfen vergi kaçakçılığı olmasın
00 Yorumla
1 yılAğzım açık okudum ya, yorumlarda ifade ettiklerin gerçek mi? :(
00 Yorumla
s 1 yılÜzerini biz mi tamamlayalım anlamadım. Biz ne yapabiliriz mesela?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılcanımsın nesil böyle yetişiyor işte. o parayı kazanmak için kaç saat çalışıyor ve bu yaşta para istemek utanç verici gelmiyor mu sana
03 Yorumla
Soran1 yılBabamdan harçlık almıyorum babam maaşıma el koyduğu için bana kendi paramdan harçlık veriyor. Üniversitede akademik personelim. Net 63 bin tl alıyorum.
Soran1 yılTüm parama zaten el koymuş. En azından günde 500 lira vermesini istedim çok fazla şey mi istiyorum?
Cevap sahibi1 yılKendi evine çık bence o zaman kendi ayakların üzerinde durmak zorundasin. Hayat beklemiyor
Gizli Üye(18-24)1 yılÇalış, haftalık napıyon 1750 lira, ayda 7.500 hiç yoktan.
15 Yorumla
Soran1 yılÜniversitede araştırma görevlisiyim ve maaşımın tamamını babam alıyor. Çalışmıyor değilim.
Cevap sahibi1 yılMaasın kac k ki
Soran1 yıl63 bin tl
Cevap sahibi1 yılneden %90'una el koyuyor ki, çok adaletsiz
Cevap sahibi1 yılgerci aile evindesin baban geçindiriyo evi ama yine de çok %70'i falan alsaydı bari
Gizli Üye(25-29)1 yılİş bulup çalışana kadar baban ne veriyorsa ona boyun eğeceksin, yapacak bi şey yok
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYorumları okudum da 24 yaşında nasıl akademisyen oldun, bi de 63 bin lira maaş alıyorsun maaşını niye ailene veriyorsun rest çeksene, çocuk gibi ailenden harçlık almak zoruna gitmiyor mu
Soran1 yılODTÜ fizik bölümü mezunuyum 22 yaşında mezun oldum aynı sene yüksek lisansa başlayıp araştırma görevlisi kadrosuna girdim. Ailem sonuçta, eğer rest çekersem işler çok farklı yöne gider.
Benim haftalık harçlığım o kadar xkgdmydmyd derde bak
01 YorumlaGit çalış babandan harçlık alma öyleyse
02 Yorumla
Soran1 yıl24 yaşındayım üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışıyorum 63 bin tl maaş alıyorum fakat babam maaşımda tamamen kontrol sahibi. Ayda bana bıraktığı 7500 tl cidden yetmiyor ama anlamıyor. Yeri geliyor uluslararası bir dergiye makale göndermem gerekiyor ama 200 300 dolar komisyon istiyorlar. Parayı kendim için değil yaptığım mesleği devam ettirmek için istiyorum faturalarıyla gösteriyorum fakat babam bunu bile umursamıyor. Dergilerin ücretini ödemek için profesörlerden burs dileniyorum dilencilik yapıyorum. Babam bunu bana layık görüyor.
1 yılDayagi haketmissin akfhddj
02 Yorumla
Soran1 yılÜniversitede araştırma görevlisiyim maaşımın tamamını babam alıyor. En azından maaşın çeyreğini vermesini istedim ama vermiyor.
- 1 yıl
Baban kesinlikle dayagi haketmis ya maasini nasil alir ln
1 yılLise mi üniversite mi
06 Yorumla
Soran1 yılÜniversitede araştırma görevlisiyim maaşımın tamamını babam alıyor.
- 1 yıl
Ciddi misin
Soran1 yılŞu an 63 bin tl maaş alıyorum net
- 1 yıl
Maaş kaç
- 1 yıl
Yogammina
Soran1 yılEfendim?
- Para & Ekonomi konusunda 339 cevap paylaştı.
1 yılYerinde olsam okuyup çalışırdım
06 Yorumla
Soran1 yılÜniversitede araştırma görevlisiyim ve maaşımın tamamını babam alıyor. Hem okuyorum hem de çalışıyorum yani.
- 1 yıl
Neden bu kadarına müsade ediyorsun ki
Soran1 yılAilem sonuçta ne yapabilirim ki
- 1 yıl
Sen düşünüyorsun ama onlar seni düşünmüyor imkanın varsa aldığın maaşın tamamını söyleme
Soran1 yılHer ay bordroya bakıyorlar maaşı eksik söylesem anlar
- 1 yıl
Hayatını kontrol ediyor iyi bir şey değil
1 yılBence günlük 250 TL yeterli diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVay derde bak ben hayatım da görmedim beee
12 Yorumla
Soran1 yılNeden ki
Cevap sahibi1 yılVardı ama olmadı işde var yoktu yok vardı bizde
1 yılcalısmak istiyorum de verir o zaten
01 Yorumla
Soran1 yılÇalıştığım halde o parayı zor veriyor
iyi yapmış
03 Yorumla
Soran1 yılKısaca şöyle söyleyeyim abim çocuklarını özel okulda okutuyor çok masrafa girdi. Abim rahat geçinsin diye parayı ona gönderiyor.
- 1 yıl
Valla... aile iç işleri karışık olur.. her aile başka aileye benzemez...
yarın sanada aynı destek verilmeyecekse aile falan dinleme
aynı destek sanada verilecekse idare etmeye bak
idare mümkün değilse ya uygun bir zamanda babanın dilimden konusarak ikna etmeye bak ya da bir başkasından destek al.. annen, babanın sevdiği saydığı bir büyüğunden ya da arkadaşından
1 yılAyda 7500 ediyor gayet ideal kaç yaşındasın?
013 Yorumla
Soran1 yıl24 yaşındayım üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışıyorum 63 bin tl maaş alıyorum fakat babam maaşıma el koyduğu için çok sıkıntı yaşıyorum. 7500 tl cidden yetmiyor. Yeri geliyor uluslararası bir dergiye makale göndermem gerekiyor ama 200 300 dolar komisyon istiyorlar q1 dergilerde yayın yapmak gerçekten çok zor.
- 1 yıl
Baban niye maaşını alıyor. Kusura bakma ben yanlış anladım. Bende çalışıyorum (babamın yanında) muhasebeye bakıyorum harçlık nedir bilmiyorum aylık 5 k veriyor.
- 1 yıl
Gerçekten senin için çok zor bir durum bence ayrı eve çıkmalısın
Soran1 yılSen daha hayata atılmadın, parayla işin yok, önce evlen yuva kur ondan sonra gerçek hayatı görürsün, paranı o zaman hak edersin diyor. Makale yayınlamak için üniversitedeki hocalardan burs almak zorunda kaldım resmen dilenci oldum. Yaptığım işten bir gram zevk alamıyorum artık.
- 1 yıl
Oha 24 yaşındasın daha nasıl atılmıycak birde çalışıyorsun para göz koyuyor babana aşırı tilt oldum terbiyesiz ya
Soran1 yılBir de bana günde 250 TL neyine yetmiyor şımarık olma diyorlar. Burada da 250 TL neyine yetmiyor dedi epey kişi. Eğer hiç harcamam olmazsa evet yeter ama kendime harcamasam bile iş için harcamam gerekiyor.
- 1 yıl
Ben düşündüm ki çalışmıyor sadece okuyor birde günlüğünden 2 kat fiyat istemiş şımarıklık falan diye yorumladım ama çalıştığın parayı almak senin hakkın nasıl sabır gösterebiliyorsun babana
Soran1 yılBenden 2 yaş küçük kız kardeşim hastanede tıbbi sekreterlik yapıyor geçen yol atandı. O kızın da parasına el koydu. Kıza günlük sadece yol parası veriyor 100 150 lira veriyor.
Soran1 yılGeçen yıl*
- 1 yıl
Niye alıyorsun diye sormuyor musunuz? Baban ne iş yapıyor
Soran1 yılBabam emekli asker. Parayı abime gönderiyor o aile geçindiriyor diyor. Abim 3 çocuğunu da özel okulda okutuyor.
- 1 yıl
Babana küfür etsem çok mu ayıp olur özür dilerim gece gece çok sinirlendim bu duruma
- 1 yıl
Babanın diğer dünyada yeri yok helallik falan isterse sakın vermeyin iki eliniz yakasında olsun. İnşallah size muhtaç olurda sürüm sürüm sünür.
1 yılBabalarda ne güçlükte kazanıyor onu biliyormusun?
04 Yorumla
Soran1 yılÜniversitede araştırma görevlisiyim ve maaşımın tamamını babam alıyor. Baba parası yemiyorum üniversiteden aldığım maaş 63 bin lira.
- 1 yıl
Anladım napıyor peki babanız o Parayı ozaman sorması ayıp ama inanki merak ettim?
Soran1 yılAbime gönderiyor o aile geçindiriyor diyor
- 1 yıl
Anladım hayırlısı olsun ne diyelim
1 yılİki kat çok olmuş 350 desen iyidi
01 Yorumla
Soran1 yılYine yetmezdi ki
11 ayİşe girerim
00 YorumlaBaban doğulu mu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl18 mi yaş
02 Yorumla
Soran1 yıl24
Cevap sahibi1 yılO zaman çok az ya
Gizli Üye(25-29)1 yılHuyuna git sende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAyrıl o evden
00 Yorumla
1 yılHakli
05 Yorumla
Soran1 yılBu şekilde insan evladına davranır mı ama
- 1 yıl
Ne olucak adam haklı sonuna kadar babam beni evden atmıştı 1 saat geç gittim diye ellerinden öp ve özür dile 1 hafta otogarda yattım
Soran1 yılÜniversitede araştırma görevlisiyim ve maaşımın tamamını babam alıyor. 63 bin lira maaş alıyorum hepsine el koyuyor üstüne özür mü dileyeyim?
- 1 yıl
Hayır tabiki çılgın bu konuda tamamen haklısın ben böyle olduğunu bilmiyordum konu senin lehine değişir çok laga luga yaparsa çık git evden al paranı kendin çatır çatır ye
- 1 yıl
Veya kurtulmak için evlen
Gizli Üye(18-24)1 yılÇalış kanka
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Babam günde 250 TL harçlık veriyor. 500 TL’ye çıkarmasını istedim fakat sana 250 TL bile çok dedi kavga ettik. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler