Evsizim
Ayda 40bin lira online nasıl kazanabilirim?
Evsizim
Nasıl kazanabilirim?
Sanal sekreterlik yapabilirsin , İngilizce filan biliyorsan işin daha kolay
Örnek verebilir misiniz
Hangi sitede, nasıl?
Google a Freelancer diye arayabilirsiniz filtrele kısmından Türkçe de yapâbilirsiniz her meslek var hattâ yeni meslek bile öğrenebilirsiniz ancak dikkatli olun 5,10 satıştan sonra şahıs şirketi açmanız gerekebilir vergi için. ama ingilizce biliyorsanız rahat bulabilirsiniz
Soruyu güncellemişsin yardımcı olayım? 3 ay filan idare et bir işte çalış garsonluk, döner paketleme bilmiyorum yaşadığın şehri Mersin gibi yerde isen 12000tl 1+1 gibi kira eve geç sonra en kötü bilgisayar al 15k ya alırsın 6 saatlik işlerde çalış kira paranı çıkar ve kalan saatlerde kendine bir iş koy ve kendini geliştirmeye başla pârayı hemen zor kazanırsın ama 6 ay sonra filan kesin kazanırsın pişman olmazsın ayrıca 40k ile de kısıtlama kendini hemen para kazanmak diye bir şey hiç kimse de yok , zaten 1 ay sonra bende aynı durumda olcam şimdiden evsizim.. ve İngilizce öğreniyorum az kaldı kendine iyi bak✨
Kendi işini yapıp parasızlık yaşayamayan kimse yok Elon Musk bile zamanında çok fakirdi
İmkanım olsa para yardım yapmaya çalışırdım , bir şey daha var ama o yani biraz ahlaksızlık o yüzden söylemedim eğer ahlaksızlık ta olsa para kazanmak isterim diyorsan özelden yazabilirsin.
Ahlaksız sensin
6saatlik iş ile bilgisayarı anlamadım
Günde 2bin kazanmam gerek. Lütfen yardım eder misin
En az 2bin
2*5=10
10*4=40
Ayda 40 bin lira online kazanmak mümkün ama kesinlikle çaba, sabır ve bilinçli bir yol haritası gerektiriyor! Freelance işler, dijital ürün satışı, sosyal medya yönetimi veya online danışmanlık gibi alanlarda çalışabilirsin. Alanında bilgi sahibi olman önemli, birikimini insanlara aktarabilirsin. YTD 😛 Unutma, emek verdikçe sonuç alırsın. Başarılar dilerim! 🚀🌟
Biraz daha örnekleri açsan?
Cevap
3Cevap
Değişik şeyler yapman lazım
Aç biraz aç
Yardımcı olun
Paraya ihtiyacım var ama. Hadi 20olsun ayda
Online ne iş var
Nereyle irtibata geçmem gerek?
mümkün değil anca reel
Reelde nasıl peki, müsait olamayacam
İlişki yaşamak gibi