Sizce çok saçma değil mi?

Günümüzde şöyle bir insanların haline bakıyorum. O kadar saçma ve rezil bir haldeyiz ki şu an ülke olarak bulunduğumuz konum dibin de dibi. Yani limonun tanesi olmuş 30 lira bir kilo alıyım desen 100 liraya denk geliyor. Hatta belki daha fazla. Limon ya aslı arası uretimi yetiştirmesi ne kadar zor olabilir. Bu domates değil biber değil. Bir gömlek veya tişört olmuş 400 lira. 1+1 iki göz ev olmuş 1 milyon 800 bin lira. Ya kardeşim siz ne yaşıyorsunuz? Bir meyve veya sebze tarladan çıkıyor. Çiftçi kendine göre pay biçiyor. Arabayla hale götüren kendine göre fiyat ekliyor. Halden meyveler geliyor marketlere manavlara geliyor market müdürü manav sahibi kendine göre fiyat biçiyor ondan sonra fiyatlar cep yakıyor. Buna devletin dur demesi lazım. Yüz lira ne demek ya şaka falan mısınız siz? Bir meyve olmuş 200-300 lira sonra 22 bin ile gecinmemiz bekleniyor. E ev kirası var evin bina aidatı görevli parası faturalar elektrik su doğalgaz var. E bu evin gıda malzemeleri temizlik malzemeleri var. Çocuk varsa okul servis parası. Servis yoksa bilet parası sonra harçlik. Araba varsa arabanın sigortası muayenesi arabanın içine benzin parasi. Ekmek bile 12 lira olmuş. Fahiş zam yapanlara oldukça yüklü miktarda ceza kesilse bak bakalım bidaha yapabiliyorlar mı? Hiç halkı dusunen yok herkes kendini düşünüyor. E alan var alamayan var. Daha meyveler sebzeler yaz kış iyi yetişsin diye ilacı hormonu basıyorlar sebzelerin içine. Sonra vücut dengemiz bozuluyor. Bazı insanlar var 60-70 bin maaş alıyorlar yeri geliyor onlar bile bazen para sıkıntısı çekiyor. Bizde iki üç kuruş para ile ay sonunu zor getirerek yaşıyoruz. Bunda ben herhangi bir parti mensubunu suçlamıyorum genel olarak sadece siyasetciler değil halkta suçlu. Bu kadar yüksek fiyat veren kişilerin malını evini arabasını hiç kimse almazsa malları elinde patlar ortada kalırlar mecbur olması gerektigi fiyat ile satmak zorunda kalırlar. Sizce de çok saçma değil mi?
Sizce çok saçma değil mi?