Hesabı ödemek centilmenlik midir?

bana göre bir ilişkin varsa ve erkeksen hesabı ödemelisin tamam sürekli ödememek gerekir kızında teklif etmesi gerekir bazen maddi durumlar el vermeyebilir anlarım alman usulüde ödenebilir ama en ufak 20 tlnin bile lafını yapmamlı bir erkek. En iyisi olayı anlatayım kısa süreli bir ilişkim vardı sadece 1 kere yemek yemeye gittik hesabı orada ödedi başka bir kartıma para atıcaktı benim kartımdan ödiycektik ama para gelmedi 2-3 kere denedi gelmedi sonra kartına eve gidince bak para geldiyse geri at dedi hayır canım mısın demek istedim öyle bir şey olsa atarım zaten sevgiline bunu dememelisin. Neyse bir diğer olay 4 lü ev buluşması yaptık kız arkadasımla kendimize yemek sipariş ettik çünkü erkekler asla ısmarlamaz bizde enayi değiliz sadece kendimize alırız 2 tane dürüm söyledik dürümler geldi bize niye söylemediniz dediler aşırı sinirlendim prenses misin ya bide sana ısmarlıycak mıyız? bir diğer olay cafeye gittik baş başayız benim içtiğim kahve 115 tl ve ısmarlamak istemedi sadece kendisine almayı istedi tamam anladım yanında sadece kendin için paran vardır ama ben erkek olsam utanırdım ve ayrıca yanında sadece kendine gore paran varsa ve bulusmaya geldiysen o parayla ikimize göre bir şeyler alırız birlikte harcarız ki ona ısmarladığım bir şeyler var bunun karşılığını alamadım. Yanlış mı düşünüyorum sizce ama asla maddi durumunu küçümsemek için yazmadım
Hesabı ödemek centilmenlik midir?