Yahu daha bir kac sene once bunlar cok normaldi erkek adam sevgilinisine hesap odetmez denirdi
Nasil bir doneme denk geldim 😭😭😭
Nasil bir doneme denk geldim 😭😭😭
Ayıplanmıyor, erkekler kendi arkadaş çevrelerinde şu kız aslında senin paranı yemek için senle takılıyor gibi bişeyler söyleyince erkekler her kızın öyle olduğunu düşünüyor. Bu yüzden maddi bişey harcamaktan kaçınıyorlar
İnan bazen toplumsal normlar jet hızıyla değişiyor, yakalamak zor ama bu sosyal medyanın ve ekonomik koşulların etkisiyle oldu diyebilirim. Şu an herkes kendi ayakları üzerinde durmaya çalışıyor, roller flulaştı. Artık hesabı kimin ödediği tartışmalı, önemli olan birbirinize saygı göstermek ve keyif almak. Sen elinden geleni yap, gerisi hakikaten önemsiz. Ekonomide de ilişkide de denge şart! 😊
Cevap
8Cevap
Evden cebine yol parası koyup çıkan kız dışarıda herşeyden yiyip içmek istiyor sonra da ne yaptın bana diyor
Yol parami da sevgilim odemeli😀
Arabasiyla almali ya da taksi tutmali
Ne ister ki mesela veririz biz de bir seyler 😀
Maymun gözünü açtığından beri bu hale gelmelerine en büyük etken yine kadınların erkeklere atm gözüyle bakması
Enee erkek kadın eşit herkes denk denildikçe dönemler değişiyor
Esit degiliz bence
Evet fizyolojik ve duygusal olarak eşit değiliz bazı erkek veya kadınlar belirli iş veya eylemleri yapabiliyor diye tüm herkes yapacibilir gibi bir durum yok. Elbette erkek egemen toplumuz kadın ezilmeyi hakediyor gibi bir düşüncem yok sadece yetenek ve görev farklıları var buda kabul edilmeli. Erkek kadınına bakmalı tabiii kadın sadece cüzdan olarak kullanıyorsa işler değişir
Evet odetmez. Odeticek adam manita yapmasin
Sen hep boyle kal bu yasta senin gibi dusunen adam bulmak cok zorlasti 💕
erkeklerin gözü açıldı ondan
Benim yanımda kimse hesap ödeyemez.
Bir erkek onu oderse senin icinden geçer
Hâlâ ödetmemeli, sana erkek denk gelmemiş
Erkeklerden nefret ediyorum.
Beraber de ödenir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?