Şimdi şöyle kredi alıcağım kendi adıma Tabıkıde ama şöyle telefon numarası bana değil babamın üzerine kayıtlı ben kayıt yaptım bir sorun yoktu sms doğrulaması geldi bir sorun da olmadı
Ama burada şöyle bazen sms babama gider diye babam geçen gün demişti 😂😂 acaba yapmayayım diye mi öyle dedi yoksa cidden gidiyor diye mi emin değilim
Diğer sorun ise ben 18 yaş altında iken annem onun lâ birlikte bana banka hesabı açtı tabi kendi adıma ama onun kontrolünde oldu neyse ben 18 yaşımı geçtim hesabımı kendi adıma aldım Allah'tan da az kalsın annem 21 yaşıma kadar hesabımı kontrol etmek istiyordu 🤣🤣🤣🤣
Neyse ben bir yıla yakın hiç kullandım bu hesabı geçen gün anneme mesaj geldi benimle ilgiliydi acaba kredi çeksem anneme mesaj gider mi ki🥲🥲
Ben baktım her şey zaten kendi adıma telefon numarası da ayrı oldu yinede gider mi
Ve o telefon olayı içinde ayy emin değilim 😂😂😂
Bu arada kredi alıcağım para bin dirhem Türk Lirası olrak 10 bin aslında 1500 vardi ben o kadar istemiyorum sonuçta 😂😂
Ve bu arada para bana gelmeden 150 dirhemi alıyorlar işlem ücreti olduğunu söylediler birde 6 faiz oranı var mis çok mu az mı bilemedim sonuç olrak 60 dirhem sanırım vereceğim fazı ye 4 ay taksit yapıyorlar miş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer