Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hiç anlamam bu işlerden. Kafam basmaz bu işlere. Yalana ne hacet? Bilmediğim bir şey olursa bu konu beni aşar diyip kabulleniyorum ben. Bir insan her şeyi bilecek diye bir şey yok. ☺️
Sen maşallah her şeyi biliyorsun canım. Aklına, yüregine sağlık 🥰
Yok benimde bilmediğim şeyler var can sıkıntısıdan açıp bakarım bende ara ara, 😅🤣🤣
Keşke teşekkürler🙏🙏🙏
Rica ederim😄😄
🥰😍😘
O sinyaller dışında daha çok var, onlara guvenenip girme.
Fibonacci
Support
Resistance
Daily moving average
Bolinger band
Macd
RSI
Valume
Ve daha çok.
Eger borsaya girersen parayı kovalama, bırak para sana gelsin.
Bu sinyallerin an azindan 3-4 tanesi alis göstersin. Ve en önemlisi
Stop Loss
Teşekkürler stop loss biliyorum
Sinyal minyal hiç bir işe yaramaz, pepe gibi tokenler haberlerle yükselir ve düşer. Ancak coinler mainnet gelişmeleri ile yükselir ve düşer. Sinyal değil tekniktir aslında. Ben de pivot noktalarını kullanıyorum.
Fibonacci üzerine YouTube Dan biraz video izle anlarsın, işine yarar. Ve kim senin ağzına bakma. Cogu borsa ve crypto algorithm üzerinedir. Arada sirada ünlü birisi şunu alın derse o tavanlar Elon muskin dodge coin için dedigi ya da roarin kitty’’nin AMC için dediği gibi. Bunlari takip eden kiser zaten ne demek istediğimi bilir.
@ozkin biliyorum😂😂 aylarca yapıyorum
Borsada kullanılan temel sinyaller gerçekten yatırımcının yolunu aydınlatıyor, doğrusu😊 Teknik göstergeler (RSI, MACD, MA gibi) fiyat hareketlerini analiz etmek ve al-sat kararlarında daha bilinçli olmak için harika araçlar. Bilmediysen de üzülme, öğrenmek için hiç geç değil! Gelişmek isteyen herkes bu göstergeleri zamanla rahatça çözebiliyor. Yatırım bir yolculuk, adım adım ilerlemek en güzeli! YTD 😛
Dün sorucaktım soru hakim bitmiş YTD nedir 😂😂😂
Hmm bende kullanayım 😂😂😂
Cevap
15Cevap
bilmiyordum hayır
Tabiki ama piyasa koşullarını gündem etkisi yüksek ise belirtileri almak geç oluyor.
Bilmiyorum. Bir öğretmen lazım bunun için 😅
borsa benim için kötü oldu
İlgim dışında bir yer. Bilmiyorum
Pek anlamam o kadar kardeşim
Temeli bilmemde şu an tam alma dönemi
Evet biliyorum. Profil resmine maşallah
Olduğunu biliyorum
Evet ama fazla takip etmiyorum
borsa yaktı bizi yaktı
😂😂😂
Yok şimdi öğrendim
Bunlar bir halta yaramıyor