Babam üzerime kredi çekmek istiyor?

üzerime kredi çekmek istiyor evinin terasını yaptırcakmış. Ama kendi ailesine amcama para yolluyor. Ben üni okuyorum istesemde çekemem o beni çalışıyorum zannediyor (parttime çalışıyorum) aileme üni okudugumu söylemiyorum yine yapamazsam yorumlarını mobbingleribi dinlemek istemiyorum. Yapmamama da zaten babam sebep oldu amcamın oğluyla para için evlenmeme sebep oldu. Bende çekemem kredi ayrıca oda teras istemiyorum 30 yaşıma kadar güzel bir odam olmadı okula giderken hep süründüm şimdide olmasın dedim kızdı….
Azıcık birikmişim var onunlada ileride evlenirsem kınamı çeyizimi yaparım belki. Babam asla yapmaz çünkü kuzenimden başkasıyla evlenmemi istemiyordu. Sizce haksızmıyım?

Güncellemeler
6 ay
Evlenmeme sebep oldu yazmışım pardon evlenmemi istedi yıllarca psikolojik şiddet uyguladılar sülalecek ama evlenmedm fakat üniyi bıraktım streslere dayanamayıp somrada hep mobbing uyguladı kuzenlerin bitirdiler danayı kestiler aen beceremedin vs diye şimdi geri başladım ama onlardan saklıyorum mecbur. Dolayısıyla kredi çekecek durumum olmadıgını da söyleyemiyorum. Bu defada işte hayat böyle diyip vicdan yükü bindiriyor
Babam üzerime kredi çekmek istiyor?