Adamın birisi çakma 3 5 rolex saatle ve lüks arabalarla fotoğraflar çekinerek sosyal medyadan kız düşürmeye başlamış. Galericide çalıştığı için kızlarla buluşurken arabalarla gidiyormuş. Bakıyor kolda 160 bin dolarlık rolex altta 20 30 milyonluk araba her kız vermeye başlamış. Ciddi soruyorum neden bu kadar para aşkınız var.
İkinci hikayese ise zengin bir adam koluna casio takmış şehrinde bir parka gitmiş kitap okumuş ağaç gölgesinde hava kararınca yemek yemeye gitmiş ve zenginlerin takıldığı bir semt olduğu için kızların lüks araçlarla geçenlere eriyip bittiklerini görmüş sonra bir kıza sırf meraktan tanışma girişiminde bulunmuş kız ilk saate bakmış fakir muamelesi yapmış. Çıkışta ferrarisine binerken kafeden depar atarak geliyordu peşimden reddettiğime pişmanım diye anlatıyordu.
Bu tarz hikayeler çok fazla. Seni beni eleştiren kız para için obez birisiyle bile olabiliyor ve öve öve bitiremiyor beraber olduğunu. Bu gibi paraya tapan kızlara yorumunuz nedir? Okuyan kızlarda bize düşman kesilecek o ayrı tabiki.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer