Dolandırıcılık davası
Şubatta şikayet ettim. Avukatım işlemin uzayabilecegini söyledi. Peki sizce ne kadsr uzar ve ortalama ne zaman çözülür
Dolandırıcılık davası
Şubatta şikayet ettim. Avukatım işlemin uzayabilecegini söyledi. Peki sizce ne kadsr uzar ve ortalama ne zaman çözülür
Cevap
5Cevap
uzun sürer
Ne kadar
ödeyebilcek durumdaysa alırsın
Neyi
Adam dolandırdı beni parayı kepitti
Tabii ki ödeyecek durumda
Ama süreç uzat dediler bu beni maddi açıdan yiprstiyor keşke bir an önce cozulse 😔🙏🏻
inşallah çözülür ama adamın parasının olması önemli değil resmi olarak parasının olması önemli.
Karşı tarafa bağlı
Nasıl yani
Karşı taraf yani sanık seni dolandıran kişi hesabına parayı iade edecek mi onu mu soruyorsun
Yooo ben şikayette bulundum savcılığa
Dolandırıcı kendi isteğiyle iade etmez ki adı üstünde dolandırıcı
Şikayetim ne zamanncozulur sonuçlanır ne zaman tarafıma ödeme yapılır onu soruyorum
Mahkeme uzun sürebilir mahkeme den sonra istinaf süreci de var buda uzun sürüyor
Ölme esegim ölme hepsi toplam ne kadarlık bir süreyi kapsar
Aslında karşı taraf istese hemen öder hem daha az ceza alır bu süre 1 seneyi bulur meblağ ne kadar peki
500 bin kadar
Geçmiş olsun
Nasıl oldu yardımcı olabilirim?
Süreç ortalama ne kadar sürer Şubat 'ta şikayet ettim uzayabilir dedi avukat hala ses seda yok
Tamam güzelim ama nasıl oldu davayı bilmeden yorum yapamam paranın miktarı çok önemli bunları söylersen akıl verebilirim daha rahat edersin
Anlatmak istemiyorum ne alaka soru bu değil avukata değil ssdece ne kadar sürer bu yanıta ihtiyacım vsr gerçi avukatım var ona da sorarım byes
Hukuk okuyorum yardım etmek istedim burada önemli olan paranın miktarıdır. İyi geceler burada bilgisiz insanlara sorup aklınızı karıştırmayınız bizzat avukatınızla birebir konuşunuz
ne alaka soru bu bu değil diye atar yaparak cevap alamazsın. arkadaş hukukçu veya değil. senin olayın ne miktar ne çeşit ne bilmeden kimse sana şu kadar sürede vs demez. 100 liralık miktarla 1 milyoın bir olmaz.
Evet bende bunu demeye çalıştım arkadaşa ama bu kafayla giderse biraz işi zor gibi bu tarz davalarda önemli olan ilk şey paranın miktarı oluyor para miktarı ne kadar fazlaysa süreç o kadar hızlı bitiyor
500 bin kadar
Kac tl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Savcılığa yapılan dolandırıcılık şikayetlerinde süreç bazen gerçekten sabır istiyor. Özellikle Şubat ayında yapıldıysa ve dosya yoğun ise, soruşturma aşaması bile birkaç ayı bulabilir. Mahkemeye intikal ederse bu süre maalesef daha da uzayabiliyor. Ortalama 1 yıldan kısa sürede sonuçlanan çok az dosya var, 1-2 yıl arası beklemek gerekebilir. Ödeme almak için ise hem davanın sonuçlanması hem de mağduriyetin resmen tespit edilmesi gerekiyor. Her dosya ve şehirde durum biraz farklı olabiliyor, o yüzden sürece pozitif bakıp avukattan düzenli bilgi almaya devam etmeni öneririm. Umudunu kaybetme, çözümün geldiği gün o bekleyişin değerini anlayacaksın! 💪⚖️
Teşekkür ederim 🤗🎈
Rica ederim, sabırlı olman lazım. Gelişmeleri avukatınla sık sık kontrol et. Güzel haberler gelsin! 🙏😊
İnşallah yaa
O kadar iyi olur ki davanın çözülmesi. Çünkü beni maddi açıdan bitirdi bu süreç Allah kimseye yaşatmasın
🤗🙏🏻