AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Kompleksi insanlar buna takılır sadece
#Hükümdar
Valla maaşı önemli değil ya, evim var kirada kendi işim var aylık 90 bin civarı, he 100 bin falan alıyosa fena olmaz ya, çocuklarımız çok rahat yaşar.
Evet o yüzden okumayan kızlar okuyanlara göre daha kolay evleniyor ev de kalma durumları da yok.
Çünkü korkuyorlar ezik kadın istiyorlar para insanı konusturur erkolarda daha ezik hissediyorlar o anda
Ekonomi battığı için çoğu erkek için maaşların yüksek olması zaten önemli gerekirse hem erkek hem kadın çalışmalı ki beraber evi geçindirelim diye düşünmeliler o yüzden bence evlenecek birini bulabilirsin
Valla benim için maaş o kadar önemli değil önemli olan beni sevmesi ve aşık olması benden hoşlanması o kadar
Yooo ne alaka. O biraz da erkeğin kendine güvenmemesiyle alakalı😂keşke benden fazla kazansın daha rahat ederiz kafasındayım 😉
Bilmiyorum ama ben evlenmezdim sanırım. Ben böyle ciddi bir maaş alırlen daha fazlası olur mu bilmem ama evlenmezdim galiba 😀
Kıskanç erkekler evlenmezler. Adam gibi erkekler, normal karşılar ve saygı duyar. Hatta, karısıyla gurur bile duyar. ☺️
Bu ben
Kıskanç mısın, değil misin?
Yani aslında duruma göre değişir değilim ama yaptığı iş ne olursa olsun gurur duyarım 😅
Valla bana göre hiç farketmiyor ama bende karşı taraf sorun ediyordu.
Paraya takilmam hani bilmem bir iş kadini olursa belki 😏
Alakası yok. Kız kuzenim doktor sevgilisi polis ve evlenmeyi düşünüyorlar
Zaten Fiks O... Hep Doktorlar Polislerle Evleniyor... Enteresan
Ama bahsettiğim doktor kız.
Olsun ne farkeder 😅
Çok fark eder
Pikiiii✨🥲
Kadınlar fazla para kazandıkça terbiyesizleşiyorlar o yüzde haddinden fazla para kazanan kadın varsa benden uzak dursun... Sonra görmelerle konuşmayı bırak görüşmem bile
bazıları kadının onu ezebileceğini düşünüp evlenmiyor ama bence gereksiz bir bakış açısı ben çalışsam eşim benden yüksek maaş alsa böyle düşünmem
Evlenirler fakat hep bir kendini ezik görme durumu olur eşi ona en ufak bişey dese aşağılanmış hisseder kendini
T. akıpp atar mısın lütfen
Eşimin ne kadar aldığı çalışıp çalışmadığı ile ilgilenmem
Bence hiçbir şeyin önemi yok günümüzde artık erkekler evlenmek istemiyor yani en azından ben istemiyorum.
Tamamen karşımdakinin karakterine bağlı, bunu bilip yüzüme vurursa sürekli tabikide istemem. Yoksa sıkıntı etmem yani neden istemeyeyim
Şöyleki peygamber efendimiz hanımıyla evlendiğinde kadın daha zengindi malı mülkü vardı ama araları gayet iyiydi bu para meselesi iki taraf birbirine hoşgörüyle yaklaşıyorsa ikisinin de kazanması en iyisi bence
bence tamamen kendine güvenmemekten kaynaklı hem kadınlar için hem de erkekler için geçerli bu yani eğer evleneceğiniz kişi paranızı çok dert ediyorsa çok olması ya da az olması hiç fark etmez doğru kişiyle evliliği düşünmüyorsunuz demektir
Kadın zaten yüksek maaş alacak kapasitede değil ki
😄😄😄
Prenses olan erkekler ister yüksek maaşlı kadın
Peki iyi erkekler nasıl ister
İlişkiyi maddi konular altında değerlendirmek yanlış. Eğer maddi konulara göre değerlendiriliyorsa bu ticaret olur. Seven sevilen için böyle şeyleri sorun değildir.
Çok harika olurdu hatta müg olurdu oh be hayat derdim akskdmdm😂😂
Evlense bile çok uzun sürmez her kavga da adama ben senden daha para kazanıyorum der çünkü
Çevremde gördüğüm kadarıyla duyduğum söz kadının kocasına dediği şu cümle nedeniyle
Erkekler zaten çalışan maaşlı kadınlarla evlenıyorlar boştakıne bakan yokki artık
çatır çatır evlenir önemli olan huzur sevgi anlayışlılık mizah seks
Ben eşimin maaşı na karismam hatta kendi kazancimidanona verip onun emri altına girerim
Eğer erkek evlenmek istemiyorsa zorla evlenmesin bence
Doktor musunuz? O kadar da azınlık değil aslında
Evet 😊 iyi birini bulayım dış görünüşü iyi olsun derken çember iyice daraldi
Açıkçası olabilir olamaz diye birsey yok sadece erkek ezilmek istemez çünkü bir durumda ben senden fazla kazanıyorum lafı erkeğin ozguvenini cigneyebilir
Neden siz ne kadar maaş alıyorsunuz ki?
120k
Ne iş yapıyorsunuz çünkü pek inanmadım
Bence istemeliler devir zor
O ABD bayrağı ne alaka lan
Hihihi
Evlenirler neden evlenmesinler
Partnerim gerçekten bana değer veriyorsa para konusu sorun olmamalı bence. Ama maalesef günümüzde bunlar yaşanıyor güç gösterisi haline geliyor.
Evlenirim onlar evlenmez bence
Kim demiş onu ben isterim
Her erkeğin harcı değil...
eskidendi bence o
Bilemedim ben erkek değilim
Evlenir ben evlenirim yani
İspartaya gel koca bulursun yeter ki para olsun
Neden istemeyeyim ki benim için daha iyi olur
Merak etme ya olar çok erkek varki sanada yeter 🙄🤭
Evet erkeklerin çoğunda bu düşünce var.
Uzak dururum genelde
Merhaba,