Bakanlıklar çocuk doğuran çiftlerin kredi kartı borçlarını silineceğini içeren bir teklif sunmuşlar😀 Malum, kuluçka lazım😂🤣
Güzel ülkemiz o kadar güzel ki insanlar sırf kredi kartı borcu silinsin diye çocuk yapacak🥰🥰 Çok zengin, refah bir ülkeyiz çocuklarımızın doğum sebebi bile kredi kartı borçları ve ekonomi🥰🥰
😂🤣😂
Ailenizin kredi kartı borcu silinsin diye sizi yaptığını öğrenseniz ne hissedersiniz?
Durumun absürtlüğünü ve içindeki ironiyi çok iyi yakalamışsın! 😅 Açıkçası, bunu öğrenseydim ilk başta şok olurdum. Kendini “bir kredi kartı kampanyası” yüzünden dünyaya gelmiş hisseden biri için bu hem komik hem de biraz kırıcı olabilir. Ailem, kredi borcu için değil, beni gerçekten istedikleri için dünyaya getirmiş olsalar daha mutlu olurdum. Ama ekonominin insanlara neler yaptırdığını görünce, toplumun geldiği noktaya da üzülmeden edemem. Kendi değerini ekonomik nedenlerden bağımsız olarak belirlemeni öneririm. Her şey bir gün düzelir, biraz umut, bolca mizah hep işe yarar! 😌✨
Yani bence bir değişiklik olmazdı çoğunluk için. Çünkü zaten bizim jenerasyondan öncekilerin çoğu ya eve ekmek getirdin diye ya da yaşlanınca onlara bakalsın diye çocuk yaptılar 😂
Teknik olarak ufak bir fark hariç sonuç değişmiyor jfjdk
O yüzden şimdi ne hissediyorsam yine aynı hissederdim galiba 🤣
İlkinde vajeryan kurbanı olunca (bol kesili olunca hiç de normal olmuyor o doğum şekli) 2. de ilk işim doktorlardan sezaryen sözü almak oldu. Bak doktor değil doktorlar 🤣🤣
Kredi kartı borçları silinmeyecek. Soruda yanlış bilgi var. Evlilik kredisi kullanarak evlenen çiftler çocuk sahibi olduklarında kalan kredi borcu çocuk yardımına sayılacak.
Tabii ki... Kamu bütçesinden veya kamu bankaları üzerinden verilen düşük faizli konut kredileri gibi, birileri üresin, çocuk yapsın diye 80 milyon insan maliyetine ortaklaşa katlanacağız Bankaya görev zararı yazar, hep beraber öderiz
Kamu bankalarının görev zararları 80 milyon vatandaşın ödediği türlü çeşitli vergilerle finanse edilir. Evine deterjan alırken ödediğin verginin bir kısmı bunun için kullanılır.
En güzel vergi sistemi, vatandaşa kesintisiz brüt maaşı ödeyip, 1 yıllık periyotta gelir gider dengesine göre, yıl sonunda geliri ile yürüttüğü yaşam faaliyetlerinin sonunda kar/zarar durumuna göre vergi alınan sistemdir. Gelirinden az harcama yapan vatandaş yıl sonunda yaptığı tasarruftan vergi öder, gelirinden fazla harcama yapan, bunu da borçlanarak ve faiz ödeyerek yapan vatandaş vergi ödemez.
Bilmek ya da öğrenmek değil de bunun için bundan sonra yapacak olana böyle düşünüp Yaradan çocuk nasıl etmesin diyorum. Çünkü cahilce bir şey. Koyun gibi her söylenen şeylerin arkasından gitmeyin. Kaybeden olursunuz.
Tebrik ederim mantıklı bir hareket derdim ne diycem 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
İşte bu tip ketenperelere gelmemek için evlenmiyoruz. Türk nüfusu yok oluyor, birbirini yesin pislikler. Biz olmazsak nasıl bir kaos oluyor görsünler. Arap yarım adasindan çekildiğimiz anda olan belli.
Bu ülkede çocuk yapılmaz kesinlikle katılıyorum fakirlerin çocuk yapması ayrı bir saçmalık zaten maalesef ki öyle hani kim red ederse etsin fakir çocuklar zengin çocuklardan 20 0 geriden geliyor
Öyle deme az parayla sistemi kim çevirecek, fakirin çocuğuna sistem dönsün diye ihtiyaç vardı. Artık onuda ithal ediyor kardeşim, İran sınırındaki mayınlarda temizlendi, yakında bir göç dalgasida ordan gelir. Aklı olan adam, bu yavşağın düşmanın maşası olduğunu görür, yok göstermiyoruz. Yok olun gidin o zaman mk... 🤷♂️
Yapay Zeka Cevapladı
Durumun absürtlüğünü ve içindeki ironiyi çok iyi yakalamışsın! 😅 Açıkçası, bunu öğrenseydim ilk başta şok olurdum. Kendini “bir kredi kartı kampanyası” yüzünden dünyaya gelmiş hisseden biri için bu hem komik hem de biraz kırıcı olabilir. Ailem, kredi borcu için değil, beni gerçekten istedikleri için dünyaya getirmiş olsalar daha mutlu olurdum. Ama ekonominin insanlara neler yaptırdığını görünce, toplumun geldiği noktaya da üzülmeden edemem. Kendi değerini ekonomik nedenlerden bağımsız olarak belirlemeni öneririm. Her şey bir gün düzelir, biraz umut, bolca mizah hep işe yarar! 😌✨
Bana yaşın küçük uğraşma böyle şeylerle diyenlere ne demek istersin🤣😂🤣
Yaa yaşın küçük diye konuşanlara gül geç 😁 Her yaşta ekonomi konuşulur. Hayata erken hazırlık, zekâ göstergesi! 🦉💕
Uşşww😂😋