Benim eşim tek başına, yıllarca çalışıp ev alabilmiş ve yakın zamanda düğünümüz olacak bana mantıklı gelmese de evi satıp düğün masrafına harcamak istiyor sizce mantıklı mı? (Bence asla değil)
10 gü
Benim eşim tek başına, yıllarca çalışıp ev alabilmiş ve yakın zamanda düğünümüz olacak bana mantıklı gelmese de evi satıp düğün masrafına harcamak istiyor sizce mantıklı mı? (Bence asla değil)
Hayır hiç mantıklı olmadığı gibi geleceğiniz için de büyük bir problem teşkil eder. Sırf başkalarına hava civa yapmak için böyle bir duruma düşmemesi lazım. Eğer altınlar sizin talebiniz ise bunu iptal etmediğiniz sürece standart işçi maaşına çalısıyorsa çok büyük bir hata. Bir günününzü güzel geçirebilmek için kalan ömrünüzü geçim sıkıntısıyla geçirebilirsiniz. Acilen önüne geçilmeli diye düşünüyorum...
Evlilik yapmak güzel bir şeydir. Maksat hayatı birlikte yaşamaktır. Düğün dernek, milleti yedirip içirmek bu zaman için çok da mantıklı değildir.
Eve 3-5 parça eşya alırsınız, geçinir gidersiniz, zamanla da birşeyler alırsınız ve eviniz tamam olmuş olur.
Evlenince zannediyorlar ki Padişahlara Gelin gideceklerini düşünüyorlar. Evin varken evi satıp kirada oturmak kadar aptaalca bir şey olamaz. Akıllı olun bence de.
Ayy tam benim düşüncem çok çok teşekkür ederim
Bu kadarı bile yeterli hepsini eşime okutacam
Eşimin ailesi yok yıllardır bi başına o yüzden aileme karşı mahçup olmak istemiyor. Yoksa 30 yaşında adam borcu da yok, sıfırdan ev alıp dizmiş satıp masraf yapması beni memnun etmiyor
Öncelikle bir insanın başını sokacağı bir yer olmalı. Evde eşya falan çok önemli değil, öncelik sırasında barınma ihtiyacı gelir. Evin eksikleri hiçbir zaman bitmez, zamanla olur ama evi satarsanız bir daha ev alabilme şansınız olmayabilir. Onun için borcu da yoksa ev satılmaz.
Ev ne zaman satılır? Yeni bir ev alacak birikim olur, bunu satar gider diğerini alırsın. Başka türlü satılmaz.
Evet sizinle aynı fikirdeyim düzgün bi işimiz var, evimiz var, yakında arabamızda olacak şu devirde çoğu kişinin böyle bir imkanı yok maalesef bi düğün için borca girmek gerçekten çok mantıksız altınlarım da olmayıversin
Cevap
17Cevap
Asla değil ev yerine yeni ev konulamayacaksa bu devirde satılmamalı...
Hayır buna gerek yok herşeyin uygununa kaçın bu zamanda ev almak zor gerekirse sen de destek ol altınların da az olsun ama altında evin olsun bu çok saçma bir düşünce zar zor alınmış mülk düğün için satılır mı
Sakın. Tekrar ev almak çok zor bu devirde. Elinizdekinden olmayın takı için bence. Zamanla teker teker alır sana altın..
Dimiii ki altına bile gerek yok
Çok saçma hiç mantıklı değil ilk defa yapacağınız 3 5 saatlik eğlence için yılların birikimi çöpe mi gitsin
Hiçbir mantığı yok. Bu devirde düğüne o kadar masraf etmek de mantıksız.
Evet düğün bile mantıksız
Bence de ama kadınlar için anlamı olabilir. O yüzden biraz daha mütevazi de olsa gerekli olabilir.
Benim içinde anlamsız
Bu konuyu konuşmalısınız.
Çok teşekkür ederim
Rica ederim, mutluluklar.
Teşekkür ederimm
Cok mu gerekli düğün. Oturacak eviniz var yapmayin. Daha uyguns cikin gezin tozun
Asla değil ama eşim akrabalarıma mahçup olmak istemiyormuş
Yav akrabalarin da cok umurunda zaten 2 saatlik mevzu icin yapmayin. Boş boşuna masraf
Yorumunuz için çok çok teşekkür ederim
Umarim akliniza yatmis ikna edersiniz
Umarım
Mantıksız
Altın alma onun yerine az al
O evde oturun
Manyak mısınız
Değil bence satmayın evin değeri yıllar içinde çok artıyor. Onun yerine elinizdeki imkanlarla iki taraftan aileler yardımcı olsun. Daha iyi düğün olsun istiyoruz derseniz de biraz daha birikim yapıp bekleyin
Kesinlikle değil bu devirde ev almak zaten zorlaştı
Belediyelerin anlaşmalı yerleri var daha uyguna düğün kına salonları ama küçük yerler oraları kiralayabilirsin isterseniz bütçeniz daha uyguna gelir ama kesinlikle evi satmayın ev almak çok zor bu devirde
Evett ve evi de çok güzel böyle bir evi ikimiz çalışsak bi daha bulamayız bile
Bence eşinle bu durumu konuş kirada kalmak çok zor düğün yapmak için o kadar masrafa gerek yok takıları yakın çevreniz nikâhta da takar diğerleri zaten düğün yapmıyorsanız eğer getiriyor
Eşimin ailesi yok sadece benim akrabalarım var ben düğün isteyen biri bile değilim ama eşim olsun istiyor... dediğinizi değerlendirecem çok teşekkür ederimm
Sizin için hayırlısı olsun dediğim gibi belediyenin salonlarından faydalanabilirsiniz hem daha uygun fiyatlı
Çok teşekkür ederimm
Rica ederim
Resepsiyon tarzında yemeksiz bir düğün yapın takılardan gelen parayı da ihtiyacınız olan şeylere harcayın herseyinizi eleştirecek akrabalarımız için o kadar çaba para ve gösterişe gerek yok
Mantıklı değil. Evi satıp altına verecek ee sonra kira öde dur. Ev satılır mı bu devirde
Hiç gerek yok, elinde olanla idare edin.
Damat şunu taktı bunu taktı diyecekler diye ev satılmaz.
Hayır değil evin değerine göre değişir ama eğer İstanbul’da oturuyorsanız çevrenizde bir sürü milyoner yoksa yapmayın böyle
Eşimin ailesi yok yılarca tek başına çalışıp evi almış ve ikimiz biden çalışsak böyle bir evi alamayız
Yapmayın o zaman kesinlikle
Çok teşekkür ederim
Yarında altınları satıp ev almaya çalışacak boşverin milletin saçma sapan doluşup düğün adı altında sömürülmeyi bence sade bir nikah daha uygun
Milleti eğlendirmek için evsiz kalmak kadar saçma bişey duymadim
Bendee
Hayır değil , sonra o altınları bozup ev alamazsınız
Kesinliklee
Dugun yapcak parayı bulursunda ev alamazsın bırdaha
Cevabı kendin vermişsin
Eşime okutacak cevapları beni dinlemiyor
Okutacam*
Yatırım tavsiyesi alınacak en son kisi.
Bence de asla değil
tam tersi olması gerekirdi
Asssssla yaptırma kızım delirdiniz mi