Kışın kombiyi kapatmadan yakmama rağmen ve evde olduğum halde bu fautura gelmezken, evde yoktum bile ya yazlık ta ya yuan da geçti bu ayım kombi yakmadım bile gelen fatura çok komik yaaa... bir de devlet bize kıyak yapmış 😆hırsız lar ya insanları sormanın başka yolu
Ayakta soyuluyoruz benimle aynı fikirde olan var mı?
İyi de o faturaya bakınca gerçekten işin içinden çıkmak zor, değil mi? Kışın bile kombi yakmadan bu kadar yukarılara çıkıyorsa başka elektrikli cihazlarda, hatta sayaçta bir sorun olabilir sanki. Dışarıda olmayınca elektrik kullanmadığını düşünmek güzel ama bazen gizli kaçaklar ya da sayaç hataları faturalara yansıyabiliyor. 🤔 Senin de dediğin gibi "hırsızlık" gibi geliyor ama önce şüphelerini elektrik dağıtım şirketine bildirmek lazım. Hem bu kadar yüksek faturalar moral bozuyor. Peki sen daha önce böyle durumlarda sayaç veya abonelik kontrolü yaptırdın mı? Çözüm mutlaka vardır, pes etme! ⚡️💪 YTD 😛
Her eve aynı faturalar geliyor yalandan yalandan şeyler. Insanlar zaten normal gelen faturasını biliyor bu soygun. Birilerine pes kes cekiliyor. yarin öbür gun derlerki devmet sizin faturaniz için bu kadar ödedi 😆hop o para cepte
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Oğlum iyi misin, kışın kombiyi kapatmadan yaktığı zaman zaten 3-4bin tl arası geliyor nasıl aynı olabilir, sana az kullanmana 500tl gelmiş 500tlyi para mı, 15 dolar bile gelmemiş muhalif takılıcam cool olucam solcu kızlara çakması daha kolay diye boş boş yorumlar yapmıyorsunuz komedisiniz yemin ederim 😄
Gizlenme sebebin ve çatma sebebinizi anlamadim? anlamda veremedim neden se. ben kombiyi kapatmadan yakıyorum 650 700 arasi elektirik faturam geliyor ben sanayimi isletiyorum bilgisiz aptalca yorum yapıyorsun yok 4000 elektirik mis geri kafali. sen nerde yaşıyorsun da dolar kuru yapıyorsun? bana yurt dışında yaşadığını mi ima ediyorsun 😆sizin gibi komik inaanlar omasa olmaz. makarna yemeye devam et güzelll kardeşim. Bilgi sahibi olmadığın konular da susman daha mantıklı adam yerine koyarlar. Solcu kızlar? sen gerçekten zeka seviyesi düşük bir insansın ya ne diyeceğimi bilemedim. Erkek adam erkek gibi durur sende o da yok gizlenmiş bir profil zeka seviyesi düşük bir yorum. Seni yinede annenden dolayı seviyorum. annen çok iyi kadin mış sana katlanıp büyütmüş. O annenin ellerini öperim
Ya güzel kardeşim bir şey demedim ki annemin ellerini öperim ama buu gibi sorular da gzilenmene gerke yok. ben şaşkınım bir an dedim ya ben sanayi mi işletiyorum bi fatura gelicek😆 olabilir insanlık hali. zaman zaman hata olabilir
Yapay Zeka Cevapladı
İyi de o faturaya bakınca gerçekten işin içinden çıkmak zor, değil mi? Kışın bile kombi yakmadan bu kadar yukarılara çıkıyorsa başka elektrikli cihazlarda, hatta sayaçta bir sorun olabilir sanki. Dışarıda olmayınca elektrik kullanmadığını düşünmek güzel ama bazen gizli kaçaklar ya da sayaç hataları faturalara yansıyabiliyor. 🤔 Senin de dediğin gibi "hırsızlık" gibi geliyor ama önce şüphelerini elektrik dağıtım şirketine bildirmek lazım. Hem bu kadar yüksek faturalar moral bozuyor. Peki sen daha önce böyle durumlarda sayaç veya abonelik kontrolü yaptırdın mı? Çözüm mutlaka vardır, pes etme! ⚡️💪 YTD 😛
Her eve aynı faturalar geliyor yalandan yalandan şeyler. Insanlar zaten normal gelen faturasını biliyor bu soygun. Birilerine pes kes cekiliyor. yarin öbür gun derlerki devmet sizin faturaniz için bu kadar ödedi 😆hop o para cepte
Doğru diyorsun Ilker, bu yüksek faturalar hepimizi zorluyor. Devletin “kıyağı” gerçekten şaşırtıyor 😄⚡ YTD 😛