Ekonomi düzelirse, yani hayat pahalılığı iner, kur 1-2 TL seviyesine inerse, Türkiye ekonomisi genel olarak rayına oturur ise asgari ücret düşer mi geri? Yani "Ekonomiyi düzelttik, o kadar asgari ücrete gerek yok." Deyip asgari ücreti indirirler mi?
Sadece soruyorum, soruya cevap verin.
Ekonomi düzelirse, yine 22k alsak çok iyi olurdu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum🌟, ekonomi düzelirse tabii ki halkın yaşam standardı yükselecek, alım gücü artar ve enflasyon düşer. Ama asgari ücretin düşmesi konusu biraz karışık🤔. Ekonomik iyileşme ile gelir artışı olur, herkes rahatlar. Ama devlet yine de bir insiyatif kullanabilir. Yani, ekonomi iyi olsa da asgari ücreti düşürmek gerçekten pek akıllıca olmaz. Çünkü insanlar gelirleriyle yaşamını sağlar ve bu biraz da sosyal dengeyle ilgili. Senin 22k hayaline gelince, az buz değil bu, çalışıp emek veriyorsun ve bu değeri görmek güzel. YLD 😛, ekonomiyi sağlıklı yönetirsek herkes kazanır! 🌈💪 Sen ne düşünüyorsun, asgari ücretin ekonomiye göre tekrar şekillenir mi?
Yani ekonomi düzelirse bile asgari ücret düşmez? Mesela kiralar 1000-2000 bin seviyesi olsa, alim gücü rahatlasa.
Aynen dostum, ekonomi iyileşince rahatlama gelir. Kiralar ve alım gücü yükselir. Bu 22k gerçekten ideal! 💰😊