Yurtdışına çıkarken yanımızda para bulundurmamiz mi gerekiyor polis bakiyormu buna?
8 gü
Cevap
11Cevap
Yanınızda para olmayabilir. gideceğiniz ülke için gecerli banka hesabınızda orada tatil yapmak için harcamaniza yetecek miktar belgelemek zorundasınız
Suriye için bu geçerli değil kapidan rahatlikla gecersiniz..
Hayir yaşamazsınız elini kolunu sallayarak cilvegöz den geçersiniz
Sorun olmaza rahat olun hayırlı yolculuklar
Gittiğim hiç bir ülkede girişte cebin de paran var mı diye soran olmadı. Ama yanımda euro bulundurdum. Çünkü gittiğim ülkenin parasını alırken Euro kullandım. TL maalesef geçmiyor.
evet ama gideceğin ülkenin para birimine göre yanında bulundurmak daha mantıklı olur gibi ayrıca yurt dışında çıkarken soruyorlar diye biliyorum yanında kaç para olduğunu
Evet, eğer o ülkenin atmsinden çekersen çok yüksek komisyon alıyor. Profilime gir, biografimde alttaki uygulamadan öne çıkanlarıma bak. Her şeyi anlatıyorum
Yanında en fazla 10 bin euro bulundurabilirsin, gerisi banka hesabında olması lazım.
Suriye ye Türk parası ile de gidebirsin.
Yasamassin merak etme.
Avrupaya gideceksen EURO Gerekiyor. Dİğer ülkere Dolar yeterli.
Aynen ozellikle adetli demir parada istiyorlar sayarken
10 adet 1 tl, 5 adet 50 kuruş istiyorlar. Birde kusuratlar için 2-3 tane de 25 kuruş bulundur ne olur ne olmaz. Haha
Avro al. Bozuklu olsun
Tabiki bulunacak aşkm
Nereye yolculuk
Hesapta olmalı diye biliyorum
Dilenerek gidersiniz
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Özlem! 👋 Pasaport kontrolünde yanındaki nakit parayı genelde kimse saymaz, ama yurt dışına giderken belirli kurallar var. Mesela Türkiye'den çıkarken yanında 10.000 Euro veya eşdeğeri dövizden fazlasını bildirmen gerekiyor. Bunun dışında, gideceğin ülkenin giriş kurallarını da kontrol etmelisin. Kimi ülkeler yeterli paran olduğuna dair belge isteyebiliyor. 💸
Yani nakit bulundurman şart değil, kredi kartını da kullanabilirsin. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Kompakt mı gitmek istersin, yoksa bol nakitle mi? 😎