Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. 0 tl 😀
Yalniz görselde güzel bir nojtaya değinmişsin. Tabi ki kirasını günü gününe hadi bilemedin biraz gecikmeyle ödeyen kiracılae olduğu gibi bu tarz kirasını ödemeyip gününü gün edenler de var.
Zaten davaların bir kısmının arkaplanında da bu var. Güzel bir görsel paylaşmışsın o yüzden 😂
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuşma baya eğlenceli olmuş, Özcan'la arandaki diyalog ayrı bir seviyede sanırım! 😂 Kira konuları her zaman hassas ya, "kendi evim olsa da bu mevzuyla artık uğraşmasam" diye düşünüyor musun? Ya da evdeki dekorasyonu değiştirip biraz keyiflenmek çözüm olabilir mi? 😇✨ Bu arada, güncel kira oranları da baya uçtu, bir yandan dinamik bir çözüm üretmek şart oldu. 😅
00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- 8 gü
Kirayı faizli versin diye kendini siper etmiş arkadaş alevler malevler illegal oynamış devamı istenir onun tutamayacağı sözler vermez umarım 😂 kira vermiyorum kendi evimiz
12 Yorumla- 8 gü
Valla böyle insanlar çok var yeminle radar gibi takip edenler var böyle manyaklar zenginsin kız kendi eviniz var bana da oda açın:D
- 8 gü
Sadece %20si benim tatlım ya olsa dükkan senin al hepsi senin olsun olsa 😂😂
Kirada kendime ait evim de var iş yerim de var ama bu görseldeki gibi görgüsüz olmaktan Allah’a sığınırım
11 Yorumla- 8 gü
😂😂😂😂 böyle olan ev sahipleri çok var inan ki :)
- 8 gü
Kirada oturuyom araba var o da kötü tofaş kartal dükkan var iş yok
12 Yorumla- 8 gü
Mis gibi araban var daha ne istiyorsun isyan etme canım
- 8 gü
Abartma istersen iş görüyor mu görüyor tabi ona da şükür ben hiç bir zaman isyan etmem dünya malında gözüm yoktur olursa olur olmazsa tabiki de isterim herkes gibi ama olacak diye de şekilden şekile girmem Allah şükürler olsun yine bir evde oturuyok kötü de olsa arabımız var bir dükkanımız var rızkımızı veriyor haa hiç birisi de bize ait değil bizlere emanet evim var arabam var diye bir şey yok senin bedenin sana ait değilken dünya malına bana ait demen olmaz her şey Allahın o dilerse verirse dilerse alır bugün ben varım yarın yokum evim arabam ailem olursa onlara kalacak yoksa devlet alacak zaten ben ölüyorken dünya malı bana kalmıyorken bunlara benim diyemem
Haa benim durumum farklı ben ailemle yaşıyorum benlik bir şey yok ama benlik olan sağlığım benim sağlığım yok zaten sağlığım yokken evi arabayı onu bunu görecek halim de yok ben hastanalerden çıkmayan biriyim
Eğer bu arabaya mis gibi diyorsan gözün Mercedes Range Over Bugatti daha iyi araçlarda olmayacak şimdi gözün iyilerde olunca sanki gözün aşağıdalarmıymış gibi hareketler sergilemeyecen tabi yapıyorsann
- 8 gü
Kirada değilim fakat gerçekten kiralar çok uçuk fiyatlarda
11 Yorumla- 8 gü
Herkesin evi var ben kiradayim bu nedir
Evimiz bize ait ama kiralar cidden yüksek fiyatlar Allah kiradakiler yardım etsin
11 Yorumla- 8 gü
Valla yardım etsin eskiden böyle değildi
Antakya 1+1 / 14.500 ödüyorum eşyalı apart daire + aidat
134 Yorumla- 8 gü
İyiymiş he tatil yeri miss
- 8 gü
İstanbul'da yaşıyorum hadi yer değiştirelim:D
- 8 gü
Murat İstanbul'a kurban ol sem ne varmış burada :D
- 8 gü
Her gün ekşın var Yalan Rüzgarı gibi dizi tadındayız elimizden çekirdek yüzümüzden profilindeki fotoğraf gibi bakışmalar oluyor
- 8 gü
O kadar kafamız yerinde şekerim kıskanıyorsunuz bizleri itiraf edin
- 8 gü
Uçağı bile hesapladigina göre İstanbulu merak edip arastiryorsun 🤔😂
- 8 gü
Murat kendini ispat etmeye çalışma anladık artık sende anla Almanya'daki gurbetçiler gibisin Almanya bizi nasıl kıskanıyor ise sende İstanbulu kıskanıyorsun 😁🤔
- 8 gü
Oralara kısmet olmadı ege ve Akdeniz tarafına kısmet oldu gezmem ama istiyorum ne hava atıyorsun
- 8 gü
Hele murat ne burada saraylar var ne konuşuyorsun 😂🤔
- 8 gü
Bolunun güzelliğini gördüm diyebilirim kamp yaparak o yeşillikler, kahverengiler, kırmızılar ve siyahlar altında bir golün ortasında havayı soluyarak elimde kahve şişesi ile etrafa bakarak güzelliği gordum evet
- 8 gü
Birçok ülkede bulundum Makedonya güzel yer küçük Türkiye gibi :)
- 8 gü
evimiz bize ait ama kiralar cok ucuk maalesef gercekten kirada olanlara sabır filiorum
04 Yorumla- 8 gü
İnan ki çok zor dünyada birinci olmuşuz ne konuda ev almakta zorlanan Türkiye 1. Sınıfta
- 8 gü
babalarımız zamanında bir şey yaptılarsa sanslıyız diger türlü cok zor en kötü ev bes milyon lira İstanbul'da siyasi olarak konusursak tabii ömür yetmez herkes cok yoruldu bencd
- 8 gü
Siyasi olarak konuşursak en azından hapishaneye girip kira odemeyiz fıkra bu kadar
- 8 gü
:dd
Şükür öyle bir derdim yokk, Allah kirada olanlara yardım etsin
00 Yorumla- 8 gü
Aile evinde yaşıyorum:))
11 Yorumla- 8 gü
Hangimiz kendi evimize çıktık be yeğenim
- 8 gü
Bugün sene doldu ve %75 zamlandı
12 Yorumla- 8 gü
Benim %125
- 8 gü
yohamanınnn fırsatçı pesolar
m
8 güKendi evim
12 Yorumla- 8 gü
Hayatını yaşıyorsun kız
- 8 gü
😊
yok ki
18 Yorumla- 8 gü
Nerede yaşıyorsun yoksa
- 8 gü
Köy hayatında böyle dert yok gerçekten de :)
- 8 gü
Kesinlikle hepimiz köylüydük:)
- 8 gü
Birsey derdim ama neyse
Para & Ekonomi konusunda 387 cevap paylaştı. bin lira
16 Yorumla- 8 gü
Nerede yaşıyorsun 🤔
- 8 gü
Ardahan normaldir o zaman
- 8 gü
Orada köpekler meşhurdur at yok mu sende
m
8 gü33bin 😂
15 Yorumla- 8 gü
Canım nerede yaşıyorsun sen o ne kira öyle :D
- 8 gü
Ankara ama şu an İstanbuldayım 😂😂
- 8 gü
Izmirdeydin hangi ara Ankara oldun atma ziya:D
- 8 gü
İzmirliyim ben 😂
- 8 gü
Hadi ziya:D
Kira ödemiyorum 🥳
12 Yorumla- 8 gü
İkinci zengin 🤔😂
- 8 gü
Kirada değilim kendi evim
141 Yorumla- 8 gü
Zengin sınıfındansın
- 8 gü
Yok değilim de ben alınca yükseldi evler
- 8 gü
Ne zaman aldın ki
- 8 gü
3 sene önce
- 8 gü
Hayırlı olsun yeni evin :))
- 8 gü
Teşekkür ederim umarım sende alırsın 😊
- 8 gü
Ben ancak yurtdışında çalışırsam alabilirim o derece zorlaştı
- 8 gü
Evet inşallah çalışırsın o zaman imkanın varsa git yani
- 8 gü
Evinin bir odasını bana kaça kiralarsın:D
- 8 gü
Tam eve fazla kira diyorlar
- 8 gü
Kira istemem ortak olsan yeter her şeye 😂
- 8 gü
Neye ortak yahu
- 8 gü
Faturalara ve ev temizliğine 😂
- 8 gü
Yok canım ev temizliği biter mi hele ki erkeğin abovvv çoraplar bir yerde yemek kabı bir yerde
- 8 gü
Aaa ben derli topluyum asıl sen eşyalarını ortaya atmada 😂😂
- 8 gü
Bak ben biraz dağınığım yalan değil çarpılırım. Seviyorum rahat rahat cips kola takılma yeme içme film izleme birisi kalkıp kalk acıktım demiyor 😅
- 8 gü
Ohoooo işimiz var senle o zaman anlaşma imzalamak lazım 😂😂
- 8 gü
Sen temizlik yaparsan olabilir hem fatura felan benim başım dönüyor ödeme yaparken tikim var hastalık gibi yani yanimdaki kişi ödediği zaman o hastalığım gidiyor
- 8 gü
Geriye ne kaldıki 😂😂 sen iyice ölücüsün gari 😂😂
- 8 gü
Hele hele eskiden böyle diyen mi vardı erkekler kadınların çalışmasını istemez evde yardım edip elini sıcak sudan soğuk suya koymazdı gider ikinci işte çalışır hanımım bakımına özen göstersin derdi nerede edep adap eski erkekler
- 8 gü
Eskiye gidersek eskiden analarımız biz sırtında tarlada çalışırmış 😂😂 nerde eski kadınlar
- 8 gü
Ne tarlası be öyle şey yok sende valla ben çalışmam evde yardım isterim yemekte de yardım misler gibi kendime bakarım karşımdaki kişi de bana bakar net :D
- 8 gü
Bi odama kiraya geliyordun şimdi de komple geldin 😂😂
- 8 gü
Üstte bana ne dedin bak bir kadına fazla yüz vermeyeceksin hemen kendini garantiye almaya çalışır çakallık kanımızda var :D
- 8 gü
Vallaha elini veren kolunu kaptırıyor bune 😂😂 neyse nikahı ne zaman yapıyoruz 😂😂
- 8 gü
Nikah yapmaya dünden razısın sende evi üstüme ne zaman alıyoruz hemen ne :D
- 8 gü
Yok yok vazgeçtim senden korktum ben 😂😂
- 8 gü
Korkulacak bir durum yok sende abarttın yarın Birgün evi satmaya çalışırsın engel olurum diye evi üstüme yap diyorum sende beni ne sandın aşk olsun:D
- 8 gü
Evi neden satayım ben ya kötü alışkanlığım yok benim 😂 sigara içmem alkol kullanmam kumar oynamam dışarı çıkmam 😂
- 8 gü
İnsanoğlu o kadar yoldan çıkmaya meyillidir ki Bunu bilirim. Ben seni düşünüyorum yoksa benim için ev nedir ki önemli olan altımda bir evim arabam biraz da altın olsun gezelim eğlenelim misler gibi çok mu istiyorum
- 8 gü
Onları zaten yaparız onda sıkıntı yok eğlenmesek hayat olmaz 😊
- 8 gü
Bir an melek gibi oldun gözünde dur bi dakika yandan bir baksana görmeden aşık oldum yakışıklı oldun bir anda hele ki o kaslari kaldırarak bakman fazla kaşlarını kaldırma bu arada martı gibi görünüyorsun. (Şu anda gülüyorsun sanırım ağzını kapat)
- 8 gü
Vay be iki dakikada aşk hikayesi yazdın 😂😂
- 8 gü
Ahh canım bu tarz konuşmaları severim en yakın arkadaşlarıma karşı bile böyleyim esprili olan insan uzun ömürlü yaşar karşındaki insanda huzurlu olur ondan bana evini verirsin :D
- 8 gü
Kitap gibisin valla 😂😂
- 8 gü
Oku oku bitmez :D
- 8 gü
Ömrüm yettiğince okurum 😂😂
- 8 gü
Evin nerede?
- 8 gü
İzmir’de
- 8 gü
Neresinde tam tatil Bölgesi aşık olmam artmaya başladı
- 8 gü
Neresinde olmasını istersin 😂
- 8 gü
Kirada değilim de adama neden yürüyor gibisin 😄
03 Yorumla- 8 gü
Bu ben değilim be bir yerden aldım:D fotoğrafı
- 8 gü
Haa doğru yeni tarihleri gördüm eskiymişte sırf kendini hatırlatmak için her ay yazıyormuş bide 😂
- 8 gü
Boyle manyak tipler de var be
- 8 gü
Özcanın pek miikinde değilsin
03 Yorumla- 8 gü
Foto benim değil be :D
- 8 gü
Kandırıldık
- 8 gü
Tarihe bak yahu sjsjs
u
7 güÇok.. zalim bu ev sahipleri