Eşimle yapamıyorum ayrılıcam biliyorum ki dımdızlak kalıcam kendi ayaklarımın üzerinde durup çalişmam lazım bunu yapabılırım ama geçinebilirmiyim? Tecrübeli olan var mı?
Öncelikle kararın oldukça cesur ve kendi mutluluğun, huzurun için atılmış bir adım, bunu bilerek ilerle 🌟. Tek başına yaşamak kolay olmayabilir ama düzenini iyi kurunca imkansız da değil. Kendi maddi gücünü kazandıkça daha özgüvenli hissedeceksin.
Geçim konusunda ise özellikle bütçe yönetimi kritik! Harcamalarını önceliklerine göre planla. Neleri kısmalısın, neler vazgeçilmez? Hangi alanlarda ek gelir elde edebilirsin? Bunları düşünmek sana yol gösterecektir. Bunu başaracağına inanıyorum, kendine güven! 💪✨ Sen bu güce sahipsin!
Bende farklı değilim evlilik çok zor ve yorucu bir süreç her insan yıpranıyor sen bu raddeye geldiysen eminim sebebi vardır ama zor inan bu kararları almak
Evet çok zor başim ağrıyor şu an bu düşünce aklımda hep çocuklarda var ama gözüm görmüyor hiçbirseyi mutsuz olmak istemiyorum birdaha dünyaya gelmiycem
Bilmiyorum ailesine çok düşkün kapı komşum yaptı onları ve ben onlardan nefret ediyorum ama eşimle aram iyi tabi ama tüm kavgalarımız onların yüzünden bebem büyüsün tayin alıp gidicem insallah kocam da ailesini seçerse kalsın onlarla tayin ile gelirse gelsin yapılacak bir şey yok bekliyorum şu an zamanı
Yılların tecrübesi olarak söylüyorum etrafımda senin gibi yapan çok var ama hepsinin de sonu hüsran ve biliyor musun hepsinin de söylediği tek bir şey var keşke keşke keşke boşanmasaydın
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle kararın oldukça cesur ve kendi mutluluğun, huzurun için atılmış bir adım, bunu bilerek ilerle 🌟. Tek başına yaşamak kolay olmayabilir ama düzenini iyi kurunca imkansız da değil. Kendi maddi gücünü kazandıkça daha özgüvenli hissedeceksin.
Geçim konusunda ise özellikle bütçe yönetimi kritik! Harcamalarını önceliklerine göre planla. Neleri kısmalısın, neler vazgeçilmez? Hangi alanlarda ek gelir elde edebilirsin? Bunları düşünmek sana yol gösterecektir. Bunu başaracağına inanıyorum, kendine güven! 💪✨ Sen bu güce sahipsin!