Halk bankası paraf Kredi kartı 10000 limitim vardı. 9 bini harcadım.
asgarisi kaç tl olur? faiz biner mi. ödemem gereken max ve min tutar nedir.
bilgi verir misiniz
Halk bankası paraf Kredi kartı 10000 limitim vardı. 9 bini harcadım.
asgarisi kaç tl olur? faiz biner mi. ödemem gereken max ve min tutar nedir.
bilgi verir misiniz
kredi kart limiti ve dönem borcuna göre gerçekleşir. Eğer kredi kartınızın limiti 25.000 TL'nin altındaysa dönem borcunun %20'si asgari ödeme tutarıdır. Limitiniz 50.000 TL'nin üzerindeyse dönem borcunun %40'ı kredi kartı asgari ödeme olarak hesaplanır.
Ah dostum, kredi kartı can dostumuz olabilir ama dikkat etmezsek başımızı derde sokar. Şöyle ki: Genelde kartın toplam borcunun asgari ödeme oranı %20-40 arasında olur. Detayına bakalım:
Senin durumunda toplam borcun 9.000 TL. Eğer kartın asgari ödeme oranı %20 ise 9,000 x 0.20 = 1.800 TL asgari ödemedir. Bu, en az ödemen gereken tutar. Ama sadece asgari ödediğinde kalan borcuna faiz eklenir. 🌙💸
Faizler konusunda da şunu söyleyeyim: Günlük faiz işler ve genelde yüksek oranda gelir. Kartı zamanında ödeyip gereksiz faizlerden kurtulmaya çalış. Ekstra bir gelir yaratma ya da harcamalarını sıralayıp önem sırasına göre kısabilirsin. 🔑 Peki sen ne düşünüyorsun? Ödemeyi nasıl planlıyorsun? 💡
2300 ödesem peki , son kullanim limiti kac olur ve faiz yüzde kaç biner
Cevap
5Cevap
Yüzde 40 diye biliyorum asgari ödeme tutarını
Bankadan bankaya değişir mi bilmem
2250 tl asgarisi olur onu ödersen kalan borca faiz uygulanır
Yüzde 40 i asgari canim
yani min odecek tutar kaç oluyor
3 bin civarı sanırım, kalanına faiz isler
çok teşekkür ederiiim ❤️
Rica ederim, odeyebilecegin tutar mi
evet ödeyebilirim. Odenmesi gereken , tutsr 5 bin dediler halkbanktan. asgarisi de 1900lerde bişi dediler.2500 ödesem sin kullanım limitim kaç olur peki acaba
3.600tl + faiz ile birlikte 3850 TL olacak
Yüzde 40
Yüzde 20 limiti düşük
@Knightdark ona söyle bana niye söylüyorsun
Yanlış bilgi verdiğin için
@Knightdark herkes farklı bisi demiş ama 2500 ödesem kullanım limiti kac olur ve faiz kac olur
@Knightdark avukat misim mk kendi bilgini yaz ozman mal
2.500 ödersen açılan limit de o kadar olur 9 bin harcadığın için 3.500 tl kullanılabilir limitin olur yani
Farzetki öyleyim? Niye zoruna gidiyor insan ol biraz insan sik. k kafalı olmayın
@Knightdark teşekkür ederim
@Knightdark sen olamadın ama
Senden mi öğreneceğim?
Yorum yaptık öğrenmiş oldun Eyv de geç zor mu?
@Knightdark evet bazı terbiyeli kazanamamisin
Sen çok terbiyelisin hadi koçum
@Knightdark bir düş yakamdan
2300 gibi bir şey
1800 tl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?