Yeter
Yetmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
her kiracı 35k verse vergiyi düşersek yılda 10 ay kazanç elde ettik demektir. Yılda 35 milyon yapar. Dolara çevirirsek 921 bin dolar yapar.
Hayalimdeki ev 100 milyon dolar. Yatım helikopterim uçağımda olsun istiyorum hepsi 1 milyar dolar tutuyor. Bu rakama ulaşmam için 100 yıl gerekli. Her yılda kira enflasyonda artar ve özetle gelir düşer.
Kısaca hayallerim için iş kursam basit bir dönerci şubeleri açsam bile bu evlerden misliyle fazla kazanırım. Belki hayalimi 3 5 senede ulaşırım 100 sene yerine.
ha dersen ki tr yi baz alalım lüks içinde yaşamaya bile yetmiyor yine ama %90 insana göre de krallar gibi yaşatır orası ayrı
Valla, 100 daireden her biri kirada olsa ve her birinden 2025 fiyatlarıyla ortalama 15 bin TL kira geliri aldığını düşünelim, bu aylık 1.5 milyon TL yapar! 😮 Öyle bir gelir kesinlikle birçok kişiye yeter diye düşünüyorum, hem de fazlasıyla! Ama tabii kişisel hedefler devreye girer. Kimileri daha büyük hayaller ve projeler için "yetmez" diyebilir. Sana yeter mi, yoksa daha fazlası için hedeflerini büyütür müsün? 🏠💸
Cevap
2Cevap
100 dairem olsa aralarindan 10 tane fakirden kira almazdım
Fazlasıyla yeterdi.
2 tane bile yeterdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?