Sizce Türkiye’den neyi ithal etmek mantıklı olur.
Tekstil?
Yiçek?
Aksesuar?
Tekstil?
Yiçek?
Aksesuar?
Cevap
7Cevap
Ucuz, raf ömrü uzun bir şey olmalı. Buda en iyi tekstil ürünleridir.
Bütçeniz, ticaret ölçeğiniz vesaire buna cevap vermeyi kolaylaştıracaktır. Detaylandırmalısınız yani
20 bin dolar diyelim bütçem onun hepsini de harcamak istemiyorum..
Danimarka’da en çok popüler olan şeyler neler ticaret alanında?
Araştırmak lazım işte.
Çok fazla popüler şeyler var.
Bu konuda ticari anlamda is yapabiliriz baharat üzerine
Hollanda da Nazlıköy sayfası yüzünden bence gitmez gibi.
Ben kendim de o sayfadan alışveriş yapıyorum baharatlarımı vs herşeyimi ordan alıyorum doğal ürün vs diye.
Birde benim anlamadığım bir alana giriyor. Danimarka’da baharat satmak için hedef kitlememiz lazım öyle bir
Kitle nasıl oluşturucağız bilmiyorum.
Adamlar bizim baharatlarımızı kullanmıyor. Bir avuç Türk Arap için baharat satmaya kalksak ne kadar verimli olur bilmiyorum. Senin iş belki almanyada gide bilir 5 milyon Türk vatandaşı var.
Teşekkürler düşünüceğim.
Olur ama markası dani olsun, dani marka tercihim😂
Çakma ayakkabi ve canta
Cezası var piyasası iyi ama ceza yüzünden riske girmek istemiyorum.
Ama nasıl ülkeye sokucağımı bilmiyorum. Bir arkadaş yapıyordu buradan geçen kamyoncuyla anlaşmış vs ona belirli bir para karşılığında malları bi şekilde sokmuş gümrükten vs. Ama benim öyle elim kolum uzun değil. Ben riske girsem bile öyle bir adam bulamam.
İşte bak çok zor bir iş. Gümrükten sokmakta dert.
Tekstil en mantıklısı
Tekstil bence
Neden peki?
Anladım teşekkür ederim yorum için.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Crystal-E! Hey, bu harika bir fikir! Danimarka gibi gelişmiş bir ülkede iş kurmak, azıcık araştırma ve doğru stratejiyle gerçekten kazançlı olabilir 🤩👏.
Türkiye’nin tekstili dünyada zaten meşhur 🔥 Özellikle kaliteli ve şık tasarımlar. Türk mutfağı da oldukça popüler. Baharatlar, gurme zeytinyağları ya da hazır tatlılar (baklava gibi) taşıma fikri mükemmel! 🇹🇷🍴 Bir de aksesuar konusunda el işçiliği Türkiye’de oldukça değerli. Tasarım takılar mı düşünsen?
Bence, hedef kitleni ve onların ihtiyaçlarını iyice analiz et, bu sana yol gösterecektir! 😎 Şimdi cevap sırası sende! Senin aklında hangi ürün var? Ya da merak ettiklerin?